Hur kan jag kontrollera hur mycket lagringsutrymme jag har kvar på Dropbox-kontot?

Det snabbaste sättet att kontrollera hur mycket lagringsutrymme du har kvar i Dropbox finns i avsnittet  Konto  på dropbox.com:

Personlig Dropbox:  Kontrollera mitt tillgängliga lagringsutrymme

Dropbox Business: Kontrollera mitt tillgängliga lagringsutrymme

Om du har slut på lagringsutrymme i det personliga kontot kan du överväga att   uppgradera till Dropbox Plus eller Professional.

Kontrollera kontots lagringsutrymme på dropbox.com

Kontrollera ditt tillgängliga lagringsutrymme så här på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar på kontomenyn.
  4. Fältet under mejladressen visar kvarvarande Dropbox-utrymme.

Obs! Har du kopplat ett jobbrelaterat och personligt konto väljer du det konto du vill visa tillgängligt lagringsutrymme för längst ner till vänster på sidan.

Så här ser du det kostnadsfria lagringsutrymmet du har tjänat in

Dropbox erbjuder många sätt att tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme. Visa hur mycket lagringsutrymme du redan har tjänat in och hur du får mer.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på sidan.
  3. Välj Inställningar.
  4. Har du kopplat ett personligt och jobbrelaterat konto väljer du det konto du vill se lagringsutrymme för.
  5. Klicka på fliken Plan och rulla ner till Tjäna mer lagringsutrymme.