Kontrollera kvarvarande lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto

Det snabbaste sättet att kontrollera hur mycket lagringsutrymme du har kvar i Dropbox finns i avsnittet Konto på dropbox.com.

Om du har slut på lagringsutrymme på det personliga kontot kan du fundera på att uppgradera till Dropbox Plus.

Kontrollera återstående lagringsutrymme på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar på kontomenyn.
  4. Fältet under mejladressen visar kvarvarande Dropbox-utrymme.

Obs!

• Om du har kopplat både ett personligt konto och ett jobbkonto väljer du det konto du vill visa tillgängligt lagringsutrymme för på sidan Inställningar.

Läs mer

Dropbox prestanda kan börja sjunka när du lagrar över 300 000 filer.