{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hur kan jag kontrollera hur mycket lagringsutrymme jag har kvar på Dropbox-kontot?

Det snabbaste sättet att kontrollera hur mycket lagringsutrymme du har kvar i Dropbox finns i avsnittet  Konto  på dropbox.com:

Personlig Dropbox:  Kontrollera mitt tillgängliga lagringsutrymme

Dropbox Business: Kontrollera mitt tillgängliga lagringsutrymme

Om du har slut på lagringsutrymme i det personliga kontot kan du överväga att   uppgradera till Dropbox Plus eller Professional.

Kontrollera kontots lagringsutrymme på dropbox.com

Kontrollera ditt tillgängliga lagringsutrymme så här på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar på kontomenyn.
  4. Fältet under mejladressen visar kvarvarande Dropbox-utrymme.

Obs! Har du kopplat ett jobbrelaterat och personligt konto väljer du det konto du vill visa tillgängligt lagringsutrymme för längst ner till vänster på sidan.

Så här ser du det kostnadsfria lagringsutrymmet du har tjänat in

Dropbox erbjuder många sätt att tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme. Visa hur mycket lagringsutrymme du redan har tjänat in och hur du får mer.

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på sidan.
  3. Välj Inställningar.
  4. Har du kopplat ett personligt och jobbrelaterat konto väljer du det konto du vill se lagringsutrymme för.
  5. Klicka på fliken Plan och rulla ner till Tjäna mer lagringsutrymme.