Kontrollera kvarvarande lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto

Det snabbaste sättet att kontrollera hur mycket lagringsutrymme du har kvar i Dropbox finns i avsnittet  Konto  på dropbox.com:

Personlig Dropbox:  Kontrollera mitt tillgängliga lagringsutrymme

Dropbox Business: Kontrollera mitt tillgängliga lagringsutrymme

Om du har slut på lagringsutrymme på det personliga kontot kan du överväga att   uppgradera till Dropbox Plus.

Kontrollera mängden lagringsutrymme för kontot på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar på kontomenyn.
  4. Fältet under mejladressen visar kvarvarande Dropbox-utrymme.

Obs!

• Om du har kopplat både ett personligt konto och ett jobbkonto väljer du det konto du vill visa tillgängligt lagringsutrymme för på sidan Inställningar.

Läs mer

Dropbox prestanda kan börja sjunka när du lagrar över 300 000 filer.