Så här löser du in Acer-erbjudandet om 100 GB på Dropbox

Uppdaterat Nov 06, 2023

Har du nyligen köpt en Acer-dator kan du vara berättigad till ytterligare 100 GB lagringsutrymme i Dropbox.

Lösa in kampanjen:

1. Installera Dropbox på den kvalificerade Acer-datorn genom att klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet.
  2. Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på Logga in.

Vanliga frågor

Hur länge är kampanjen giltig?

Kampanjen är giltig i 12 månader för alla nya och befintliga användare.

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt ett flertal enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in samma typ av kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när kampanjen har lösts in.

Kan jag ta del av kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Varför är jag inte berättigad till att lösa in kampanjutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du är kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande endast en gång.
    • Du kan till exempel inte lösa in Acer-kampanjen mer än en gång, även om du köper flera kvalificerade Acer-enheter.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten.
    • Varje enhet kan endast tjäna kampanjlagringsutrymme en gång.
  • Din enhet kanske inte är kvalificerad för kampanjen på grund av vissa undantag avseende länder och återförsäljare.

Villkor för Dropbox-kampanjen för Acer-enheter

För Acer-datorer som har Dropbox-klienten förinstallerad gäller kampanjen för den första användaren som uppfyller kriterierna ovan. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ytterligare lagringsutrymme under en bestämd tidsperiod (exakt mängd och varaktighet anges ovan), utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är endast berättigade till ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Erbjudandet kanske inte finns tillgängligt för användare som tidigare har tagit del av en Dropbox-kampanj genom att köpa en enhet som inte tillverkas av Acer. När kampanjperioden går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicy och övriga villkor. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Krim-regionen eller något annat land eller annan region som förbjuds enligt lag.