Kvalificerar jag för lagringsutrymmet i kampanjen Asus + Dropbox?

Vissa ASUS-datorer tillhandahålls med ett kampanjerbjudande för extra Dropbox-lagringsutrymme. Erbjudandet finns i allmänhet på nya ASUS-datorer som köpts i vissa länder under maj 2015 eller senare.

Mängden lagringsutrymme, och längden på erbjudandet, beror på hur du ombeds ladda ner Dropbox på din nya dator:

• 25 GB i 6 månader: Om du ser Dropbox-ikonen på datorns skrivbord första gången du slår på den, är du kvalificerad för 25 GB lagringsutrymme i 6 månader
  • 25 GB i 12 månader: Om du ser Dropbox-ikonen i datorns Giftbox är du kvalificerad för 25 GB i 12 månader

Ser du inte Dropbox-ikonen förinstallerad på datorns skrivbord eller i Giftbox så är du inte kvalificerad för detta erbjudande. Läs vidare for att se ytterligare villkor och regler för kvalificering.

Avsnitt i den här artiklen:

Kampanjvillkor och kvalificering

Kampanjen för extra Dropbox-lagringsutrymme på ASUS-datorer har följande villkor för kvalificering:

• Den gäller bara för nya Dropbox-användare
  • Du måste koppla din ASUS-enhet till ett nytt Dropbox-konto
  • Den kan inte kombineras med något annat erbjudande
  • Du kan inte lösa in detta erbjudande om du redan gjort anspråk på ett annat Dropbox-erbjudande på den här datorn, även om du använde ett annat Dropbox-konto

Hur länge är kampanjlagringsutrymmet giltigt?

• 25 GB i 6 månader: Om du ser Dropbox-ikonen på datorns skrivbord första gången du slår på den, är du kvalificerad för 25 GB lagringsutrymme i 6 månader
  • 25 GB i 12 månader: Om du ser Dropbox-ikonen i datorns Giftbox är du kvalificerad för 25 GB i 12 månader

Hur kan jag se om min enhet är kvalificerad?

Din ASUS-enhet är antagligen kvalificerad om ett av följande gäller:

• Dropbox-installationsprogrammet var förinstallerat på skrivbordet på din ASUS-enhet
  • Du kan komma åt Dropbox via Giftbox på din ASUS-enhet

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt ett flertal enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan utnyttja ASUS-enhetens kampanj endast en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej. Det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när erbjudandet har lösts in.

Kan jag ta del av kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är tillgängligt endast för den ursprungliga köparen av en ny, kvalificerad enhet.

Lösa in kampanjen

Om datorn är kvalificerad finns det tre sätt att kunna utnyttja lagringsutrymmet:

• Använda Dropbox-installationsprogrammet som var förinstallerat på skrivbordet på din ASUS-enhet
  • Använda ASUS Rekommenderade appar
  • Använda ASUS Giftbox

Lösa in när Dropbox installationsprogram var förinstallerat på skrivbordet på din enhet

För enheter som kommer färdigt med Dropbox finns ikonen för Dropbox installationsprogram redan på datorns skrivbord när du startar datorn för första gången. I det här fallet dubbelklickar du på ikonen och följer instruktionerna för att installera Dropbox och skapa ett konto. Slutför sedan minst 5 av 7 steg i vår Kom igång-guide.

Lösa in med ASUS Rekommenderade appar

När du slår på din ASUS-dator för första gången visar widgeten Rekommenderade appar ett urval av appar som kan installeras. Dropbox bör redan vara markerat. Klicka på knappen Installera och följ sedan instruktionerna för att slutföra installationen och skapa ett Dropbox-konto.

ASUS Rekommenderade appar

Lösa in med ASUS Giftbox

Din ASUS-enhet bör redan ha ASUS Giftbox, som visar Dropbox i listan Exklusivt . Detta är fallet såvida du inte redan har Dropbox installerat på din ASUS-dator.

För att installera Dropbox klickar du på knappen Installera och följer sedan instruktionerna för att skapa ett Dropbox-konto.

Jag kan inte lösa in kampanjlagringsutrymmet på en kvalificerad enhet. Kan ni hjälpa mig?

Om du inte får tillgång till kampanjlagringsutrymmet från din kvalificerade enhet, kontrollera då följande:

• Kopplade du din ASUS-dator till ett befintligt Dropbox-konto?
    • Det här erbjudandet är bara för nya Dropbox-användare
  • Har du slutfört minst fem steg i vår Kom igång-guide?
  • Loggade du in på Dropbox-applikationen med ett annat Dropbox-konto?
    • Du kan bara utnyttja kampanjen med det Dropbox-konto som skapades på den kvalificerade enheten. Du måste även logga in på Dropbox med detta nya konto på den enheten. Kampanjen får inte överföras mellan konton. Du kan inte utnyttja erbjudandet om du förlorat åtkomst till den första mejladressen som användes för att skapa ditt Dropbox-konto.
  • Har du utnyttjat någon annan ASUS-kampanj?
    • Varje användare är endast kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande en gång
  • Är din enhet renoverad eller begagnad?
    • Kampanjlagringsutrymmet är tillgängligt endast för den ursprungliga köparen av en ny, kvalificerad enhet
  • Installerade du Dropbox med installationsguidens kortkommando på datorns skrivbord, eller via Dropbox-länken i ASUS Giftbox?

Hur kan jag se om jag har utnyttjat kampanjen på rätt sätt?

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Under Tjäna mer lagringsutrymme letar du efter en Asus-kampanj.

När kampanjen avslutas

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Plan.
  5. Under Tjäna mer lagringsutrymme kan du se Asus-kampanjen med utgångsdatum.

Vad händer när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

När kampanjen går ut återgår gränsen för ditt Dropbox-lagringsutrymme automatiskt till den tidigare storleken utan kampanjlagringsutrymmet. Till exempel, gränsen för ett Basic-konto kommer att återgå till 2 GB (plus eventuellt lagringsutrymme som du tjänat genom värvningar och andra bonus) efter att kampanjen tar slut. Om du överskrider gränsen efter utgångsdatumet kan du inte längre spara nya filer på Dropbox. Du kan få mer lagringsutrymme genom att uppgradera till Dropbox Plus.

Villkor för Dropbox 12-månaderskampanj för ASUS-enheter

För Asus-datorer som har Dropbox förinstallerat gäller kampanjen för den användare som (a) först registrerar sig för ett nytt Dropbox-konto och (b) slutför Dropbox Kom igång-guide. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ett lagringsutrymme på ytterligare 25 GB under antingen sex månader eller tolv månader (beroende på vilken ASUS-dator köptes), utöver det lagringsutrymme Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har fått en Dropbox-kampanj genom inköp av en enhet som inte kommer från ASUS. När kampanjperioden på sex eller tolv månader går ut tas detta extra kampanjlagringsutrymme på 25 GB i användarens Dropbox-konto bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor som finns på http://www.dropbox.com/terms. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien eller Krim-regionen.