Är min Dell-enhet kvalificerad för Dropbox lagringsutrymmeskampanj?

Avsnitt i denna artikel:

Kampanjvillkor och kvalificering

Hur är Dropbox-kampanjen för Dell-enheter utformad?

Om du nyligen har köpt en konsumentdator eller Android-surfplatta från Dell kan du vara berättigad till ytterligare 20 GB inkluderat Dropbox-lagringsutrymme.

• Obs! Vissa Dell-erbjudanden kan gälla endast nya Dropbox-användare.

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt flera enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in denna kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej. Det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när erbjudandet har lösts in.

Kan jag få kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Varför är jag inte kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du är endast kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande en gång. Du kan till exempel inte lösa in Dell-kampanjen mer än en gång, även om du köpt flera kvalificerade Dell-enheter.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten. Varje enhet kan endast tjäna kampanjlagringsutrymme en gång.
  • Vissa Dell-erbjudanden kan gälla endast nya Dropbox-användare.

Lösa in kampanjen

Hur kan jag delta i denna kampanj?

Innan du kan få dessa ytterligare 20 GB lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto måste du slutföra följande steg:

1. Registrera dig eller logga in genom Dropbox-applikationen på din kvalificerade Dell-enhet för att kunna koppla den till Dropbox.
  2. Slutför minst fem av stegen i vår Kom igång-guide inom 90 dagar från det att du kopplade din kvalificerade Dell-enhet till ditt Dropbox-konto.

Hur ansluter jag min Dell-dator till Dropbox?

Du kan komma igång genom att klicka på Dropbox installationsprogram som finns på din nya dator. Dropbox-ikonen kan finnas på ett par olika ställen, beroende på enheten. Prova med att söka efter Dropbox på följande ställen:

• På datorn
  • I systemfältet
  • På en Metro-bricka

När du startar Dropbox installationsprogram på din Dell-enhet kommer du att se följande fönster om din Dell-enhet är kvalificerad för denna kampanj:

Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in.

Hur ansluter jag min Dell-surfplatta till Dropbox?

Koppla din Dell Android-surfplatta genom att hitta Dropbox-applikationen i applådan och logga in på ditt Dropbox-konto.

Jag kan inte lösa in kampanjlagringsutrymmet på en kvalificerad enhet. Kan ni hjälpa mig?

Om du inte kan lösa in ditt kampanjlagringsutrymme från din kvalificerade enhet, kontrollera då följande:

• Har du slutfört minst 5 av 7 steg i Kom igång-guiden? Observera att du måste slutföra dessa steg inom 90 dagar från det att du kopplade ditt Dropbox-konto till din Dell-enhet.
  • Loggade du in på Dropbox-applikationen med ett annat Dropbox-konto? Du kan bara lösa in kampanjen med det första Dropbox-kontot du använde när du loggade in på Dropbox på den kvalificerade enheten. Kampanjen får inte överföras mellan konton. Om du inte har åtkomst till den e-postadress som först användes för att logga in på Dropbox på din enhet kan du inte lösa in kampanjen.
  • Vissa Dell-erbjudanden kan gälla endast nya Dropbox-användare.

När kampanjen avslutas

Hur kan jag se när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

Du kan se när ditt bonuslagringsutrymme går ut genom att gå till din kontosida och klicka på Visa intjänat lagringsutrymme.

Vad händer när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

När din kampanj går ut återgår gränsen för ditt Dropbox-lagringsutrymme automatiskt till vad det var utan kampanjlagringsutrymmet. Om du exempelvis har ett Basic-konto kommer din gräns att återgå till 2 GB (plus eventuellt lagringsutrymme som du har tjänat genom värvningar och andra bonusar).

Om du överskrider gränsen efter utgången kan du inte längre spara nya foton, videor och dokument på Dropbox. Du får mer lagringsutrymme genom att uppgradera till Dropbox Plus.

Letar du efter Dell-specifik support? Besök Dell Support Center.

Villkor för Dropbox 1-årskampanj för Dell-enheter

För datorer och surfplattor från Dell med Dropbox förinstallerat finns kampanjen tillgänglig för den första användaren som (a) registrerar sig för Dropbox eller loggar in på ett befintligt konto och (b) slutför Dropbox Kom igång-guide inom 90 dagar efter att ha kopplat den kvalificerade Dell-enheten till sitt Dropbox-konto. Erbjudandet består av att ett Dropbox-konto med personlig plan får ytterligare 20 GB lagringsutrymme under ett år, utöver det lagringsutrymme Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har utnyttjat en Dropbox-kampanj när de köpte en enhet av ett annat varumärke än Dell. När kampanjperioden på ett år upphör tas det extra lagringsutrymmet på 20 GB i användarens Dropbox-tjänst automatiskt bort. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor som finns tillgängliga på http://www.dropbox.com/terms. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien eller Krim-regionen.