Vad är Dropbox Plus?

Från och med 2 mars 2017 kommer Dropbox Pro att heta Dropbox Plus. Det är bara namnet som ändras, inte planen eller prissättningen.

Är du Dropbox Pro-användare börjar du se denna namnändring under mars 2017. Du kommer att se enbart detta namn från Dropbox framöver.

Varför gör Dropbox den här ändringen?

Många användare av Dropbox Pro använde först Dropbox Basic, vår kostnadsfria plan. Användare har tidigare sagt att det var lite förvirrande med plannamnet Pro när de uppgraderade. En del antog till exempel att den bara var avsedd för användning i jobbet.

Det finns andra bra funktioner i Dropbox Pro, men för många användare är lagringsutrymmet på 1 TB den viktigaste funktionen och huvudanledningen till att de väljer att uppgradera.

Vi uppdaterade helt enkelt namnet till Dropbox Plus för att på ett tydligare sätt visa att det ingår mer lagringsutrymme i denna plan än i Dropbox Basic, plus praktiska delningslösningar.

Information till befintliga användare i Dropbox Pro-planen: Funktioner och priser ändras inte. I Dropbox Plus ingår fortfarande 1 TB lagringsutrymme, stressfri delning, fjärradering på enheter och mycket mer.

Vad heter den nya planen?

Dropbox Pro heter nu Dropbox Plus.

Kommer priset att ändras?

Nej. Är du redan användare av Dropbox Pro ändras inte priset för denna plan på något sätt.

Blir det några ändringar i de tillgängliga funktionerna?

Nej. Befintliga användare av Dropbox Pro kommer att ha exakt samma funktioner tillgängliga när planen har bytt namn till Dropbox Plus.

Vi uppdaterade helt enkelt namnet till Dropbox Plus för att på ett tydligare sätt visa att det i denna plan ingår 1 TB lagringsutrymme, stressfri delning, fjärradering på enheter och mycket mer.

Innebär den här förändringen något för min befintliga faktureringscykel?

Nej, ingenting ändras vad gäller din befintliga faktureringscykel. Den enda faktureringsförändringen blir att namnet Dropbox Plus kommer att stå på fakturor eller kvitton.

Görs det ändringar i några andra planer?

Nej. Det sker inga förändringar i planen för Dropbox Basic (kostnadsfri) och inte heller i någon av Dropbox Business-planerna.

Betyder detta att Dropbox Pro inte längre är tillgängligt?

Dropbox Pro finns fortfarande, med exakt samma funktioner och samma prissättning. Vi byter bara namn på denna plan till Dropbox Plus. Detta innebär att följande Dropbox-planer nu är tillgängliga:

Jag såg produktnamnet Dropbox Pro, men hittar inte var man kan köpa produkten. Vad har hänt med Dropbox Pro?

Dropbox Pro är nu Dropbox Plus. Funktioner och priser är exakt desamma, precis som själva planen. Den enda skillnaden är namnet.

Har du sett en referens till Dropbox Pro och vill veta mer eller köpa kan du gå till sidan för Dropbox Plus.

Varför heter min plan fortfarande Dropbox Pro?

För de allra flesta kunder har denna plan bytt namn till Dropbox Plus. För en mindre grupp kunder som köpte 2 TB eller 5 TB lagringsutrymme kommer planen dock att fortsätta heta Dropbox Pro.

Precis som för alla andra kunder i Dropbox Pro-planen kommer inga funktioner eller priser att ändras.

Vad är Dropbox Plus?

I Dropbox Plus ingår delningskontroller, skydd för borttappade eller stulna enheter samt 1 TB lagringsutrymme för dina foton, videor, dokument och andra filer. Läs vidare och se listan med specifika funktioner som finns i Dropbox Plus.

Delningskontroller

Dropbox Plus-användare har mer kontroll över vad och hur de delar.

• Lösenord för delade länkar – Skapa ett extra lager av säkerhet så att bara personer med det unika fillösenordet har åtkomst till din länk.
  • Utgångsdatum för delade länkar – Skydda dina känsliga filer genom att ställa in ett utgångsdatum för delade länkar. När utgångsdatumet har passerats slutar den delade länken att fungera.
  • Läsbehörigheter – Välj om mottagare får redigera eller bara visa filer i din delade mapp.

Skyddsåtgärder för förlorade enheter

• Fjärradering – Skydda dina filer i Dropbox och radera dem från en borttappad eller stulen enhet.

Mer lagringsutrymme för dina saker

Med Dropbox Plus får du 1 TB (1 000 GB) lagringsutrymme så att du har plats för fler foton, videor, dokument och andra filer i Dropbox.

Tilläggsalternativ

Dropbox Plus-prenumeranter kan välja att lägga till utökad versionshistorik i sin prenumeration. Lägger du till utökad versionshistorik kan du återgå till en tidigare version eller återskapa en raderad fil när som helst inom ett år efter ändring eller radering.

Vad är skillnaden mellan Dropbox Basic och Dropbox Plus?

Dropbox Basic

Dropbox Plus

Lagringsutrymme

2 GB

1 TB

Dela bandbredd

20 GB/dag

Cirka 200 GB/dag

Värvningsbonus

500 MB/värvning

1 GB/värvning

Delningskontroller

E.t.

• Behörighet för delade mappar
  • Lösenord för delade länkar
  • Utgångsdatum för delade länkar

Fjärradering

E.t.

Ja

Tillgängliga tillval

E.t.

Utökad versionshistorik