Vad är Dropbox Professional?

Dropbox Professional är den mest avancerade av våra tre planer för enskilda användare. Professional erbjuder alla funktioner i Dropbox Plus, inklusive skydd mot borttappade eller stulna enheter och 1 TB lagringsutrymme. Dessutom erbjuder programmet några verkligt kraftfulla funktioner som inte är tillgängliga med någon annan plan, inklusive dessa:

Smart synkning

Smart synkning är en Dropbox-funktion som hjälper dig spara lagringsutrymme på din hårddisk. Kom åt alla filer och mappar i ditt Dropbox-konto från datorn och använd nästan inget utrymme på hårddisken. Smart synkning är tillgänglig för kunder med en Dropbox Professional- eller Business-plan. Med smart synkning kan du göra följande:

• Välja om enskilda filer eller mappar är tillgängliga enbart online eller lokalt på din dator
  • Välja en standard synkningsinställning för nya filer och mappar som delas med dig

Läs mer om Dropbox smart synkning.

Monter

Showcase är ett nytt sätt att dela genom Dropbox. Med Showcase kan du välja filer från ditt Dropbox-konto, organisera dem på en enda sida och dela sidan med andra. Det går också att hålla koll på vilka som visar, laddar ner och kommenterar filerna i en monter. Showcase är ett bra sätt att organisera ditt arbete och lägga till din varumärkning, anpassade layouter och bildtexter.

Läs mer om Dropbox Showcase.

Prioriterad chattsupport

Dropbox Professional-kunder har åtkomst till prioriterad chattsupport. Detta innebär att vi ofta kan svara på frågor inom några minuter (under kontorstid).

Läs mer om de supportalternativ som finns för Dropbox Professional.

Filversionshistorik

Med Dropbox Professional lagrar vi versionshistoriken för dina filer i 120 dagar (eller längre om du redan har utökad versionshistorik). Detta innebär att du kan ångra en ändring av en fil när som helst inom 120 dagar efter ändringen.

Läs mer om filversionshistorik.

Kontroller för delade länkar

Dropbox Professional-kunder har mer kontroll över vad och hur de delar:

• Lösenord för delade länkar – Skapa ett extra lager av säkerhet så att bara personer med det unika fillösenordet har åtkomst till din länk.
  • Utgångsdatum för delade länkar – Skydda dina känsliga filer genom att ställa in ett utgångsdatum för delade länkar. När utgångsdatumet har passerats slutar den delade länken att fungera.
  • Skrivskydd – Välj om mottagare får redigera eller bara visa filer i en delad mapp.

Läsarhistorik

Med läsarhistorik kan Professional-kunder se om någon de delat en fil med visar den för närvarande, eller när någon senast visade den.

Läs mer om läsarhistorik.

Fulltextsökning

Med fulltextsökning kan du söka på mer än bara namnen på filerna. Den söker igenom filnamn, filnamnstillägg och filinnehåll samt Paper-dokument för att hitta det du söker. Fulltextsökning är inte skiftlägeskänslig och inkluderar anpassad stavningskontroll på dina sökfrågor.

Läs mer om fulltextsökning.

Hur köper jag Dropbox Professional?

Du kan köpa Dropbox Professional på två sätt:

På dropbox.com

Köp Dropbox Professional på vår hemsida, besök dropbox.com/plans.

I en mobil appbutik

Läs denna hjälpartikel för mer information om att uppgradera från Dropbox Plus till Professional på en iOS-enhet. Läs denna hjälpartikel för att köpa Dropbox Professional från en mobil appbutik.

Vad är skillnaden mellan Dropbox Basic, Plus och Professional? Hur mycket kostar de olika planerna?

För en sida vid sida jämförelse av varje plan, gå till sidan med jämförelser av Dropbox planer. Där hittar du även priserna för varje plan.