Tjäna mer lagringsutrymme genom att värva vänner

Du kan tjäna extra utrymme genom att bjuda in dina vänner att prova Dropbox:

• Basic-konton får 500 MB per värvning och kan tjäna upp till 16 GB
  • Plus-konton får 1 GB per värvning och kan tjäna upp till 32 GB

Följ dessa steg om du vill värva någon:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj plan.
    • Klicka på fliken Personligt om du har kopplat jobbrelaterade och personliga konton.
  5. Klicka på Bjud in en vän.

När du har skickat inbjudan måste personen du vill värva slutföra dessa steg innan ni båda får bonuslagringsutrymme:

Obs! Att dela en mapp räknas inte som en värvning.

Var kan jag hitta status för de inbjudningar jag har skickat ut för värvningar?

Så här kontrollerar du status för de inbjudningar du har skickat:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på avataren högst upp på en sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka för att öppna fliken Plan.
    • Har du kopplat jobbrelaterade och personliga konton klickar du på fliken Personligt för att öppna den.
  5. Klicka på Visa allt intjänat lagringsutrymme under delen Tjäna mer lagringsutrymme.
  6. Du ser värvningsstatus i kolumnen Intjänat utrymme .

Läs mer om olika värvningsstatus.

Kommer jag att få poäng om min vän registrerar sig med en annan e-postadress?

Registrerar din vän ett konto med värvningslänken i din inbjudan tjänar du bonuslagringsutrymme. Den mejladress personen du bjöd in använder för att registrera sig behöver inte vara samma mejladress du skickade värvningsinbjudan till.

Om vännen får värvningserbjudanden från flera avsändare går bonuslagringsutrymmet till den avsändare vars länk används.

Tjänar jag bonusutrymme för värvningar från mitt kostnadsfria Dropbox-team?

Är du medlem i ett kostnadsfritt team går det inte att få värvningsbonus på arbetsteamets konto. Om du vill att den här bonusen ska adderas till ditt personliga konto kontaktar du Dropbox support.

Android

Hur tjänar jag bonuslagringsutrymme för hänvisning från Android-appen?

1. Tryck på menyknappen uppe till vänster i appen.
  2. Tryck på kugghjulsikonen (eller på Inställningar i appens äldre versioner).
  3. Peka på Bjud in vänner.

Det här genererar en mejladress med en unik värvningskod. Du och personen du värvade tjänar 500 MB bonuslagringsutrymme om den personen slutför alla steg som krävs.

iPhone

Hur tjänar jag bonuslagringsutrymme för värvning från iPhone-appen?

1. Tryck på fliken Inställningar (kugghjulsikonen längst ner på skärmen.
  2. Peka på Berätta för dina vänner om Dropbox.

Det här genererar en mejladress med en unik värvningskod. Du och personen du värvade tjänar 500 MB bonuslagringsutrymme om den personen slutför alla steg som krävs.