Så visar du storleken på Dropbox-filer och -mappar

Uppdaterat Jan 12, 2024

Om du inte är säker på hur stor en fil eller mapp är kan du kontrollera storleken på dropbox.com.

Visa filstorlek på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Filstorleken visas i kolumnen Storlek.
    • Om du inte ser kolumnen Storlek håller du muspekaren över en av kolumnrubrikerna och klickar på neråtpilen och på Storlek.

Visa mappstorlek på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Håll muspekaren över en kolumnrubrik och klicka på neråtpilen och välj sedan Storlek.
  3. Håll musen över en mapp och klicka på kryssrutan som visas till vänster.
  4. Klicka på ”...” (ellips) bredvid mappen du vill beräkna storleken på.
  5. Klicka på Beräkna storlek.
  6. Vänta på att storleken beräknas. Mappstorleken visas i kolumnen Storlek bredvid mappen när beräkningen är klar.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att skicka stora filer.