Få mer lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto

Om ditt Dropbox-lagringsutrymme tar slut finns det några saker du kan göra för att få mer utrymme.

Tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme

För att tjäna kostnadsfritt lagringsutrymme kan du göra följande:

Obs! Att dela en mapp räknas inte som en värvning.

Uppgradera ditt konto

Är du användare av Dropbox Basic kan du uppgradera till Dropbox Plus och få 1 TB lagringsutrymme eller uppgradera till Dropbox Professional och få 2 TB lagringsutrymme.

Om du är Plus- eller Professional-kund kan du överväga att uppgradera till Dropbox Business. Arbetar du med två eller fler kollegor kan en Dropbox Business-plan vara rätt för dig.