Är min HP-enhet kvalificerad för Dropbox lagringsutrymmeskampanj?

Avsnitt i den här artiklen:

Hur är Dropbox-kampanjen för HP-enheter utformad?

När du använder Dropbox på din HP-enhet som är kvalificerad för kampanjen är det enklare än någonsin att få åtkomst till dina viktigaste dokument, foton och videor var du än är och dela dem med andra.

Om du har köpt en konsumentdator eller Android-surfplatta från HP i vissa länder kan du vara berättigad till ytterligare 25 GB inkluderat Dropbox-lagringsutrymme.

• Köpte du HP-enheten före den 23 oktober 2015 är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i sex månader från aktiveringsdatumet
  • Köpte du HP-enheten den 23 oktober 2015 eller senare är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i tolv månader från aktiveringsdatumet

Vilka HP-enheter är berättigade till Dropbox lagringsutrymmeskampanj?

Vissa nya bärbara datorer och surfplattor av märket HP, HP Pavilion och HP Envy i USA, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Kampanjen finns inte tillgänglig för HP EliteBook, HP ProBook och HP ZBook.

Kampanjvillkor och kvalificering

Hur länge är kampanjen giltig?

• Köpte du HP-enheten före den 23 oktober 2015 är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i sex månader från aktiveringsdatumet
  • Köpte du HP-enheten den 23 oktober 2015 eller senare är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i tolv månader från aktiveringsdatumet

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt flera enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in samma typ av kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när kampanjen har lösts in.

Kan jag få kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Varför är jag inte kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du är endast kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande en gång. Du kan till exempel inte lösa in HP-kampanjen mer än en gång, även om du köpt flera kvalificerade HP-enheter.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten. Varje enhet kan endast tjäna kampanjlagringsutrymme en gång.
  • Din enhet kanske inte är kvalificerad för kampanjen på grund av vissa undantag avseende länder och återförsäljare.

Lösa in kampanjen

Hur kan jag delta i denna kampanj?

Innan du kan få dessa ytterligare 25 GB lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto måste du slutföra följande steg:

1. Använd det installationsprogram som finns på din kvalificerade enhet för att koppla till Dropbox.
  2. Registrera dig eller logga in genom Dropbox-applikationen på din kvalificerade enhet för att kunna länka den till Dropbox.
  3. Slutför minst fem av stegen i vår Kom igång-guide inom 90 dagar från det att du kopplade din kvalificerade enhet till ditt Dropbox-konto.

Hur ansluter jag min HP-dator till Dropbox?

Installera Dropbox på HP-datorn genom att dubbelklicka på Dropbox-ikonen på skrivbordet. Följande fönster öppnas (observera att skärmklippet nedan gäller sexmånaderskampanjen):

HP webbflöde 1

Om du inte hittar Dropbox installationsprogram på din HP-dator går det även att hämta det här.

Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in.

Du ser den här sidan när installationen av Dropbox är slutförd:

HP webbflöde 4

Jag kan inte lösa in kampanjlagringsutrymmet på en kvalificerad enhet. Kan ni hjälpa mig?

Om du inte kan lösa in ditt kampanjlagringsutrymme från din kvalificerade enhet, kontrollera då följande:

• Har du slutfört minst 5 av 7 steg i Kom igång-guiden? Observera att du måste slutföra dessa steg inom 90 dagar från det att du kopplade ditt Dropbox-konto till din HP-enhet.
  • Loggade du in på Dropbox-applikationen med ett annat Dropbox-konto? Du kan bara lösa in kampanjen med det första Dropbox-kontot du använde när du loggade in på Dropbox på den kvalificerade enheten. Kampanjen får inte överföras mellan konton. Om du inte har åtkomst till den e-postadress som först användes för att logga in på Dropbox på din enhet kan du inte lösa in kampanjen.
  • Har du löst in en annan HP-kampanj? En användare kan lösa in samma typ av kampanjerbjudande endast en gång.

När kampanjen avslutas

Hur kan jag se när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

Du kan se när ditt bonuslagringsutrymme går ut genom att gå till din kontosida och klicka på Visa intjänat lagringsutrymme.

Vad händer när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

När din kampanj går ut återgår gränsen för ditt Dropbox-lagringsutrymme automatiskt till vad det var utan kampanjlagringsutrymmet. Om du exempelvis har ett Basic-konto kommer din gräns att återgå till 2 GB (plus eventuellt lagringsutrymme som du har tjänat genom värvningar och andra bonusar).

Om du överskrider gränsen efter utgången kan du inte längre spara nya foton, videor och dokument på Dropbox. Du får mer lagringsutrymme genom att uppgradera till Dropbox Plus.

Villkor för Dropbox sexmånaderskampanj för HP-enheter

För datorer och surfplattor från HP med Dropbox förinstallerat finns kampanjen tillgänglig för den första användaren som (a) registrerar sig för Dropbox eller loggar in på ett befintligt konto och (b) slutför Dropbox Kom igång-guide inom 90 dagar efter att ha kopplat den kvalificerade HP-enheten till sitt Dropbox-konto. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ett lagringsutrymme på ytterligare 25 GB under sex månader, utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har utnyttjat en Dropbox-kampanj när de köpte en enhet av ett annat varumärke än HP. När kampanjperioden på sex månader upphör att gälla kommer detta extra kampanjlagringsutrymme på 25 GB i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor som finns tillgängliga på http://www.dropbox.com/terms. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien eller Krim-regionen.

Villkor för Dropbox tolvmånaderskampanj för HP-enheter

För datorer och surfplattor från HP med Dropbox förinstallerat finns kampanjen tillgänglig för den första användaren som (a) registrerar sig på Dropbox eller loggar in på ett befintligt konto och (b) slutför Dropbox Kom igång-guide inom 90 dagar efter att den berättigade HP-enheten kopplades till användarens Dropbox-konto. Kampanjen innebär att ett enskilt Dropbox-konto med personlig plan får ett lagringsutrymme på ytterligare 25 GB under tolv månader utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare med kostnadsfria konton. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har utnyttjat en Dropbox-kampanj när de köpte en enhet av ett annat varumärke än HP. När kampanjperioden på tolv månader upphör att gälla tas detta extra kampanjlagringsutrymme på 25 GB i användarens Dropbox bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor som finns tillgängliga på http://www.dropbox.com/terms. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien eller Krim-regionen.