Är min HP-enhet kvalificerad för Dropbox lagringsutrymmeskampanj?

Avsnitt i den här artiklen:

Hur är Dropbox-kampanjen för HP-enheter utformad?

När du använder Dropbox på din HP-enhet som är kvalificerad för kampanjen är det enklare än någonsin att få åtkomst till dina viktigaste dokument, foton och videor var du än är och dela dem med andra.

Om du har köpt en konsumentdator eller Android-surfplatta från HP i vissa länder kan du vara berättigad till ytterligare 25 GB inkluderat Dropbox-lagringsutrymme.

• Köpte du HP-enheten före den 23 oktober 2015 är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i sex månader från aktiveringsdatumet
  • Köpte du HP-enheten den 23 oktober 2015 eller senare är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i tolv månader från aktiveringsdatumet

Vilka HP-enheter är berättigade till Dropbox lagringsutrymmeskampanj?

Vissa nya bärbara datorer och surfplattor av märket HP, HP Pavilion och HP Envy i USA, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Kampanjen finns inte för HP EliteBook, HP ProBook, HP Spectre och HP ZBook.

Kampanjvillkor och kvalificering

Hur länge är kampanjen giltig?

• Köpte du HP-enheten före den 23 oktober 2015 är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i sex månader från aktiveringsdatumet
  • Köpte du HP-enheten den 23 oktober 2015 eller senare är 25 GB bonuslagringsutrymme tillgängligt i tolv månader från aktiveringsdatumet

Kan jag lösa in samma erbjudande flera gånger om jag köpt flera enheter som är kvalificerade för kampanjen?

Nej. Varje Dropbox-konto kan endast lösa in samma typ av kampanj en gång.

Kan jag överföra mitt kampanjlagringsutrymme till ett annat Dropbox-konto?

Nej, det går inte att överföra kampanjlagringsutrymmet när kampanjen har lösts in.

Kan jag få kampanjen på en renoverad eller begagnad enhet?

Nej. Kampanjlagringsutrymmet är endast tillgängligt för den ursprungliga köparen av den kvalificerade enheten.

Kan jag utnyttja kampanjen med mitt befintliga Dropbox-konto?

Kampanjlagringsutrymmet för enheter som köpts efter den 1 December 2016 är tillgängligt endast för nya Dropbox-konton.

Varför är jag inte kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet?

Det kan finnas många anledningar till att du inte är kvalificerad att lösa in kampanjlagringsutrymmet:

• Du är endast kvalificerad att lösa in samma typ av kampanjerbjudande en gång. Du kan till exempel inte lösa in HP-kampanjen mer än en gång, även om du köpt flera kvalificerade HP-enheter.
  • Dropbox-applikationen har inte förinstallerats på din enhet.
  • Du har köpt en begagnad eller renoverad enhet och den tidigare ägaren har redan löst in den kampanj som medföljde enheten. Varje enhet kan endast tjäna kampanjlagringsutrymme en gång.
  • Din enhet kanske inte är kvalificerad för kampanjen på grund av vissa undantag avseende länder och återförsäljare.
  • Du har loggat in på ett befintligt konto. Kampanjlagringsutrymmet för enheter som köpts efter den 1 December 2016 är tillgängligt endast för nya Dropbox-konton.

Lösa in kampanjen

Hur kan jag delta i denna kampanj?

Innan du kan få dessa ytterligare 25 GB lagringsutrymme i ditt Dropbox-konto måste du slutföra följande steg:

1. Använd det installationsprogram som finns på din kvalificerade enhet för att koppla till Dropbox.
  2. Registrera dig eller logga in genom Dropbox-applikationen på din kvalificerade enhet för att kunna länka den till Dropbox.
  3. Slutför minst fem av stegen i vår Kom igång-guide inom 90 dagar från det att du kopplade din kvalificerade enhet till ditt Dropbox-konto.

Hur ansluter jag min HP-dator till Dropbox?

Installera Dropbox på HP-datorn genom att dubbelklicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet. Du bör se ett fönster som liknar följande:

HP webbflöde 1

Registrera ett nytt Dropbox-konto genom att fylla i uppgifterna på den här sidan. Om du redan har ett Dropbox-konto klickar du på logga in. Enheter som köpts efter 1 December 2016 måste kopplas till ett nytt Dropbox-konto för att få kampanjlagringsutrymmet.

När Dropbox installationen är klar ser du ett systemmeddelande om att slutföra guiden Komma igång för att få ditt kampanjlagringsutrymme.

Jag kan inte lösa in kampanjlagringsutrymmet på en kvalificerad enhet. Kan ni hjälpa mig?

Om du inte kan lösa in ditt kampanjlagringsutrymme från din kvalificerade enhet, kontrollera då följande:

• Har du slutfört minst 5 av 7 steg i Kom igång-guiden? Observera att du måste slutföra dessa steg inom 90 dagar från det att du kopplade ditt Dropbox-konto till din HP-enhet.
  • Har du loggat in på ett befintligt Dropbox-konto? Kampanjlagringsutrymmet för enheter som köpts efter den 1 December 2016 är tillgängligt endast för enheter som kopplats till ett nytt Dropbox-konto.
  • Loggade du in med ett annat Dropbox-konto? Du kan bara utnyttja kampanjen med det första Dropbox-kontot du använde när du loggade in på Dropbox på den kvalificerade enheten. Kampanjen kan inte överföras mellan konton.
  • Har du löst in en annan HP-kampanj? En användare kan lösa in samma typ av kampanjerbjudande endast en gång.

När kampanjen avslutas

Hur kan jag se när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

Du kan se när ditt bonuslagringsutrymme går ut genom att gå till din kontosida och klicka på Visa intjänat lagringsutrymme.

Vad händer när mitt kampanjlagringsutrymme går ut?

När din kampanj går ut återgår gränsen för ditt Dropbox-lagringsutrymme automatiskt till vad det var utan kampanjlagringsutrymmet. Om du exempelvis har ett Basic-konto kommer din gräns att återgå till 2 GB (plus eventuellt lagringsutrymme som du har tjänat genom värvningar och andra bonusar).

Om du överskrider gränsen efter utgången kan du inte längre spara nya foton, videor och dokument på Dropbox. Du får mer lagringsutrymme genom att uppgradera till Dropbox Plus.

Relaterade länkar:

Villkor för Dropbox kampanj för HP-enheter

För datorer och surfplattor från HP med Dropbox förinstallerat finns kampanjen tillgänglig för den första användaren som (a) uppfyller vilkoren som anges i tabellen nedan och (b) slutför Dropbox Kom igång-guide inom 90 dagar efter att ha kopplat den kvalificerade HP-enheten till sitt Dropbox-konto. Kampanjen innebär att ett Dropbox-konto med en personlig plan får ytterligare lagringsutrymme under en bestämd tidsperiod (exakt mängd och varaktighet visas i tabellen nedan), utöver det lagringsutrymme som Dropbox erbjuder användare med gratiskonton. Alla användare är berättigade till endast ett erbjudande av den här typen, för ett enda konto. Kampanjen kanske inte är tillgänglig för användare som tidigare har utnyttjat en Dropbox-kampanj när de köpte en enhet av ett annat varumärke än HP. När kampanjperioden går ut kommer detta extra kampanjlagringsutrymme i användarens Dropbox att tas bort automatiskt. Dropbox ska användas enligt Dropbox villkor för tjänsten, sekretesspolicyn och övriga villkor som finns tillgängliga på http://www.dropbox.com/terms. Erbjudandet gäller inte i Kina, Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien, Krim-regionen eller något annat land eller annan region som förbjuds enligt lag.

Lagringsutrymme

Varaktighet

Befintlig eller ny användare?

Inköpsdatum

25 GB 6 månader Nya eller befintliga användare Köpt före 23 oktober 2015
25 GB 12 månader Nya eller befintliga användare Köpt efter 23 oktober 2015 och före 1 December 2016
25 GB 12 månader Endast nya användare Köpt efter 1 december 2016