Diskutrymmet håller på att ta slut. Vad gör jag?

Om du ser felmeddelandet ”Startskivan är nästan full” (Mac) eller ”Diskutrymmet är nästan slut” (Windows) är hårddiskutrymmet på datorn nästan slut.

Om du ser felet ”Din Dropbox är full” har Dropbox-kontot slut på lagringsutrymme.

Du har några alternativ om lagringsutrymmet håller på att ta slut:

Använd selektiv synkning

Selektiv synkning är en funktion som du kan använda för att ta bort filer från din hårddisk och behålla dem enbart i ditt Dropbox online-konto. Detta kan hjälpa dig att frigöra lite lagringsutrymme på hårddisken.

Läs om hur du använder selektiv synkning.

Obs! Om du är Dropbox Pro- eller Dropbox Business-användare rekommenderar vi att du använder smart synkning, vilket är en mer avancerad version av selektiv synkning.

Radera filer från hårddisken

Om du använder en Mac: här finns Apples anvisningar för att radera filer och mappar.

Om du använder en Windows-dator: här finns Windows-anvisningar för att radera filer och mappar.

Vill du radera en fil från Dropbox? Läs om hur man gör.