Varför visas inte Dropbox synkroniseringsikoner på mina filer och mappar?

Ibland händer det att Dropbox synkroniseringsikoner inte visas korrekt på Windows-datorer. Det inträffar sällan, men det här problemet kan uppkomma om du nyligen uppgraderat till en ny Wndows-version eller om du har installerat nya program på datorn. Filerna och mapparna synkroniseras fortfarande, men ikonerna syns helt enkelt inte.

Åtgärda det här problemet genom att installera om den senaste versionen av Dropbox-klienten. Gör detta med installationsprogrammet som finns här. Ange datorns administratörslösenord på begäran.

Om ominstallationen av Dropbox-klienten inte löser problemet finns det fler felsökningssteg här.