Vad händer om det inte finns plats på hårddisken för innehållet i Dropbox-mappen? Kan jag välja vilka filer som ska synkas?

Dropbox synkar filer till datorn i storleksordning. Dropbox börjar med att synka de minsta filerna i Dropbox-mappen först och fortsätter tills det inte finns fler filer att synka eller hårddiskutrymmet tar slut.

Har du mer saker i Dropbox än du har plats för på hårddisken kanske du vill exkludera några av mapparna i Dropbox-mappen från synkning till datorn. Du anger dessa mappar med hjälp av selektiv synkning.

Med selektiv synkning kan du exkludera de mappar du inte vill synka, för respektive dator. Du kan till exempel exkludera hemvideoklipp från Dropbox-mappen på arbetsdatorn eller förhindra att stora filer synkas till den bärbara datorn. För att göra inställningar för selektiv synkning väljer du vilka mappar som ska exkluderas i inställningarna för Dropbox-klienten.

Obs! Vänta tills mappen är helt uppladdad (då visas den gröna bocken) innan du avmarkerar den i inställningarna för selektiv synkning.

Har du inte fått svar på din fråga här? Fråga våra Community-experter!

Dropbox-forum