Hur synkar jag filer mellan datorer?

Synka filer mellan dina enheter genom att installera Dropbox-klienten på datorn och installera Dropbox mobilapp på smarttelefonen eller surfplattan. Logga sedan in på varje program med samma mejladress och lösenord.

Om du redan har installerat Dropbox behöver du bara lägga till filer i din Dropbox-mapp så synkas de automatiskt till din Dropbox. Det innebär att du kan öppna dem från valfri annan dator, smarttelefon eller surfplatta som också har Dropbox installerat.

Vill du dela filer med andra är det också enkelt. Du gör det genom att bara Skapa en delad mapp eller delad länk.

Installera Dropbox-appen

1. Starta genom att ladda ner Dropbox-applikationen på varje dator, smarttelefon och surfplatta du vill synka med.
  2. När du installerar blir du instruerad att antingen logga in eller skapa ett nytt konto. Du behöver bara ett konto oavsett hur många enheter du vill hålla synkade.
  3. När Dropbox har installerats kommer du att se en ny Dropbox-mapp på hårddisken. Lägg till filer i din Dropbox-mapp, så kommer Dropbox automatiskt hålla koll på dem och se till att de är synkade. Du kommer nu åt dina filer via dropbox.com.
  4. När du har installerat applikationen på var och en av dina datorer med samma Dropbox-inloggning kommer dina filer att visas i Dropbox-mapparna på de datorerna också.

Dropbox kommer att bevaka din Dropbox-mapp och automatiskt se till att dina filer är desamma oavsett var du når dem ifrån. Det behövs inga knappar och det krävs inga ytterligare inställningar. Du behöver inte göra något.