{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Business nya adminkonsol: en översikt

Om du ser fliken Innehåll i stället för fliken Teammappar har ditt team den nya teammappstrukturen. Du kan hantera teamutrymmet i innehållshanteraren.

För att göra Dropbox Business ännu snabbare och enklare att använda har vi uppdaterat adminkonsolens design. Detta är en del av den större omarbetningen av hela Dropbox webbplats.

Några saker har ändrats i den omarbetade adminkonsolen, bland annat dessa:

Obs! Alla funktioner från den tidigare versionen av adminkonsolen finns kvar i den nya versionen

Förenklad navigeringsmeny

Med den nya adminkonsolen blir det enklare att navigera och hitta det man behöver. Varje sida i adminkonsolen har samma sidopanelsmeny som pekar på de huvudsidor man behöver för att hantera teamet.

Det går också alltid att klicka på Dropbox-ikonen när man vill gå tillbaka till att visa sina egna filer.

Ny navigeringsmeny

Nå vanliga åtgärder med ett enda klick

På de flesta sidorna i den nya adminkonsolen når man de saker man oftast gör med ett enda klick. Använd bara knappen längst upp till höger på dessa sidor när teamet ska hanteras. Det finns även nya filter för enkel bläddring.

Den nya sidan Medlemmar har till exempel knappen Bjud in medlemmar samt filter så att det går att ta fram alla medlemmar av en viss medlemstyp.

Vanliga åtgärder

Snabbare, större sökfält

I den nya adminkonsolen finns även ett större, snabbare sökfält, vilket gör det lättare att hitta exakt det man behöver. Det nya sökfältet finns högst upp på sidor med sökbart innehåll:

• Adminpanelens startsida
  • Medlemssidan
  • Gruppsidan
  • Teammappsidan
Förbättrat sökfält

Använd teammappsidan för att hantera teamets alla mappar

Den nya sidan Teammappar liknar den nuvarande sidan på dropbox.com/browse. Denna omarbetade sida gör det lättare för administratörer att hantera filerna som används och delas i deras team.

Markerar man teammappar så visas alternativ som nås med ett enda klick på den högra sidopanelen.

Teammapphanterare

Växla mellan kopplade konton

I den nya adminkonsolen går det att snabbt se vilket konto som visas och växla mellan konton. När man använder sökning eller visar meddelanden ser man bara resultat för det kontot.

Byt konto genom att klicka på teamets namn längst ner i huvudmenyfältet. Du får alternativet att välja ditt personliga konto. Klicka på ditt namn igen för att byta tillbaka till det jobbrelaterade kontot.

Växla konton