Er der en grænse for, hvor mange computere jeg kan forbinde til min konto?

Du kan forbinde din Dropbox-konto til alle de computere, du vil.

Hvis du vil se, hvilke computere der er forbundet til din konto, kan du klikke på din e-mailadresse øverst på en side og vælge Indstillinger. De forbundne computere vises under fanen Sikkerhed.

Bemærk! Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team med en Advanced eller Enterprise-plan, kan du bruge enhedsgodkendelser til at begrænse, hvor mange enheder teammedlemmerne kan forbinde.