Er der en grænse for, hvor mange computere jeg kan forbinde til min konto?

Du kan forbinde din Dropbox-konto til alle de computere, du vil.

Hvis du vil se, hvilke computere der er forbundet til din konto, kan du klikke på din e-mailadresse øverst på en side og vælge Indstillinger. De forbundne computere vises under fanen Sikkerhed.

Relaterede emner:

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan blive bedre:

Thanks for your feedback! Let us know how this article helped: