Er der en grænse for, hvor mange computere jeg kan forbinde til min konto?

Du kan forbinde din Dropbox-konto til alle de computere, du vil.

Hvis du vil se, hvilke computere der er forbundet til din konto, kan du klikke på din e-mailadresse øverst på en side og vælge Indstillinger. De forbundne computere vises under fanen Sikkerhed.

Relaterede emner:

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback! Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community
    Svar fra community

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Hjælp med vejledning

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Hjælp med vejledning

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Kontakt support