{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvilken e-mailadresse hører til min Dropbox-konto?

Din e-mailadresse er dit brugernavn til din Dropbox-konto. Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse der hører til din Dropbox-konto, kan du finde den fra en enhed, du har forbundet med din konto, via en mappe, du har delt, eller via dine betalingsoplysninger, hvis du har købt et abonnement.

Afsnit i artiklen:

Sådan finder du e-mailadressen til din Dropbox-konto

Sådan finder du din e-mailadresse:

Fra din computer

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på tandhjulet i vinduet Meddelelser.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Generelt. Her kan du se e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Fra din telefon eller tablet

1. Åbn Dropbox-appen.
    • I iOS: Tryk på personikonet.
    • I Android: Tryk på knappen Menu på telefonen, og tryk derefter på Indstillinger.
  2. E-mailadressen til din Dropbox-konto vises øverst på listen.

Fra en delt mappe

Hvis du er medlem af en delt mappe, kan et andet medlem af mappen slå din kontos adresse op.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Deling.
  4. Find den delte mappe, og klik på ikonet ... (tre prikker) ud for navnet på den delte mappe.
  5. Vælg Del.

På listen med medlemmer af den delte mappe kan personen se e-mailadressen ud for dit navn.

Hvis du har et betalt abonnement på Dropbox

Hvis du har betalt et Dropbox-abonnement, kan du bruge vores værktøj til at slå kreditkorttransaktioner op for at finde den e-mailadresse, der er knyttet til en opkrævning.

Jeg får vist beskeden "Kontoen findes ikke"

Hvis du ser fejlmeddelelsen "Kontoen findes ikke", når du prøver at logge på Dropbox, har du muligvis oprettet din Dropbox-konto med en anden e-mailadresse. Fejlmeddelelsen "Kontoen findes ikke" skyldes som regel, at den angivne e-mailadresse er forkert eller indeholder en trykfejl. Med andre ord: Den reelle e-mailadresse til din konto adskiller sig fra den, du har indtastet. Hvis du får vist fejlmeddelelsen, skal du derfor i første omgang prøve at logge på igen. Vær ekstra omhyggelig, når du indtaster e-mailadressen.

Hvis du ved, at det er din e-mailadresse, og du stadig får vist meddelelsen, eller hvis du har modtaget en e-mail fra os om en inaktiv konto, kan din konto være blevet deaktiveret.