Find e-mailadressen til din Dropbox-konto

Hvis du ser fejlmeddelelsen Kontoen findes ikke, når du prøver at logge på Dropbox, har du muligvis oprettet din Dropbox-konto med en anden e-mailadresse. I denne artikel beskriver vi en række metoder, du kan bruge til at finde den e-mailadresse, der er tilknyttet din Dropbox-konto.

Vælg dit system:

Mac

1. Klik på det lille Dropbox-ikon på menulinjen.
  2. Klik på tandhjulet i meddelelsespanelet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Klik på fanen Konto. Her kan du se e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Windows

1. Klik på det lille Dropbox-ikon på proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulet i meddelelsespanelet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Klik på fanen Konto. Her kan du se e-mailadressen til din Dropbox-konto.

iPhone

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Indstillinger (tandhjulsikonet) nederst til højre. E-mailadressen til din Dropbox-konto vises øverst på listen.

iPad

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Indstillinger (tandhjulsikonet) nederst på skærmen. E-mailadressen til din Dropbox-konto vises øverst på listen.

Android

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på knappen Menu på din telefon (vises som et antal vandrette streger, der er placeret ved siden af knappen Hjem eller Tilbage).
  3. Tryk på Indstillinger. E-mailadressen til din Dropbox-konto vises øverst på listen.

Windows Phone

1. Tryk på knappen (...) nederst på skærmen under fanen Filer, Billeder eller Favoritter.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Tryk på Konto. Her kan du se e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Windows Tablet

1. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
  2. Tryk på Konto. Her kan du se e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Hvis du er medlem af en delt mappe

Personer, der er medlem af den samme delte mappe som dig, kan finde e-mailadressen til din konto for dig. Bed et andet medlem om at gøre følgende:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Deling.
  4. Find den delte mappe, og klik på ikonet ... (tre prikker) ud for navnet på den delte mappe.
  5. Vælg Del.

På listen med medlemmer af den delte mappe kan personen se e-mailadressen ud for dit navn.

Hvis du har et betalt abonnement

Hvis du har betalt et Dropbox-abonnement, kan du bruge vores værktøj til at slå kreditkorttransaktioner op for at finde den e-mailadresse, der er knyttet til en opkrævning.

Jeg har prøvet alle mulighederne ovenfor, men jeg får stadig fejlmeddelelsen "Kontoen findes ikke"

Som nævnt øverst i denne artikel skyldes fejlmeddelelsen Kontoen findes ikke som regel, at den angivne e-mailadresse er forkert eller indeholder en trykfejl. Med andre ord: den reelle e-mailadresse til din konto adskiller sig fra den, du har indtastet. Hvis du får vist fejlmeddelelsen, skal du derfor i første omgang prøve at logge på igen. Vær ekstra omhyggelig, når du indtaster e-mailadressen.

Hvis det ikke virker, eller hvis du har modtaget en e-mail fra os om en inaktiv konto, kan din konto være blevet deaktiveret. Få mere at vide om inaktive konti.