{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Tilpas kontofakturaer

Nogle Dropbox-kunder kan redigere oplysninger på deres afregningsfakturaer. Følgende oplysninger kan redigeres:

• Afregningsnavn
  • Faktureringsadresse, by og stat
  • Momsnummer (kun for kommende fakturaer, og kun når moms er relevant)

Tilpasning af fakturaer er muligt for følgende:

• Dropbox Professional-brugere
  • Dropbox Business-administratorer (Standard, Advanced og Enterprise)

Bemærk! Dropbox Plus-brugere kan ikke tilpasse fakturaer.

Dropbox Professional-brugere: Sådan redigerer du oplysninger på tidligere eller kommende fakturaer

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Opdater eller Tilføj fakturaoplysninger ud for Fakturaoplysninger.
    • Du kan redigere en tidligere faktura ved at se under Afregningshistorik, finde den faktura, du vil ændre, og derefter klikke på Rediger ud for den.
  5. Du kan nu ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by, stat og momsnummer.
  6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere.

Bemærk!

• Hvis du redigerer et momsnummer, anvendes eventuelle ændringer af satsen kun til fremtidige regninger.
  • Kontakt Dropbox-support, hvis du har fået ny momssats og ønsker tilbagebetaling for en tidligere regning.

Dropbox Business-administratorer: Sådan redigerer du oplysninger på fakturaer

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Afregningshistorik.
    • Tidligere faktura: Klik på Rediger ud for den relevante faktura.
    • Kommende faktura: Klik på Rediger fakturaoplysninger i højre sidepanel.
  5. Du kan nu ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by, stat og momsnummer, hvis det er relevant.
  6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere.

Bemærk!

• Du kan ikke ændre landekode, postnummer og momsnummer på gamle fakturaer.
  • Hvis du redigerer et momsnummer, anvendes eventuelle ændringer af satsen kun til fremtidige regninger.
  • Du ændrer landekode, postnummer og momsnummer i dine betalingsoplysninger ved at redigere din kontobetalingsmetode
  • Hvis du har fået ny momssats og gerne vil have en tilbagebetaling for en tidligere regning, skal du kontakte Dropbox-support ved hjælp af de kontaktoplysninger, der findes i administratorpanelet.