Find administratoren for et Dropbox Business-team

En administrator er medlem af en Dropbox Business-konto og er som regel også ansat i virksomheden. Administratorer kan hjælpe med det meste i forbindelse med Dropbox, herunder nulstille adgangskoder og invitere nye medlemmer til teamet.

Jeg har brug for at finde en administrator, men jeg kan ikke logge på Dropbox

Hvis du ikke kan logge på, kan Dropbox' support ikke nulstille adgangskoden for dig. Prøv i stedet at kontakte følgende:

• Din virksomheds helpdesk
  • Din virksomheds it-afdeling
  • Din virksomheds administrationsteam

Jeg har brug for at finde en administrator, og jeg kan godt logge på Dropbox

Hvis du stadig kan logge på Dropbox, kan du se dine administratorer på denne måde:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn øverst på siden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på navnet på dit team.

Der vises en liste med administratorerne for dit Dropbox Business-team nederst på siden.