{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Find administratoren for et Dropbox Business-team

En administrator er medlem af en Dropbox Business-konto og er som regel også ansat i virksomheden. Administratorer kan hjælpe med det meste i forbindelse med Dropbox, herunder nulstille adgangskoder og invitere nye medlemmer til teamet.

Jeg har brug for at finde en administrator, men jeg kan ikke logge på Dropbox

Hvis du ikke kan logge på, kan Dropbox' support ikke nulstille adgangskoden for dig. Prøv i stedet at kontakte følgende:

• Din virksomheds helpdesk
  • Din virksomheds it-afdeling
  • Din virksomheds administrationsteam

Jeg har brug for at finde en administrator, og jeg kan godt logge på Dropbox

Hvis du stadig kan logge på Dropbox, kan du se dine administratorer på denne måde:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit teamnavn nederst på skærmen.
  3. Klik på Grupper og medlemmer.
  4. Klik på Medlemmer.

Der vises en liste med administratorerne for dit Dropbox Business-team øverst på siden.