Hvorfor blev Dropbox-ammepn på min computer omdøbt?

Opdateret Nov 07, 2023

Når du tilmelder dig et Dropbox-team, ændres navnet på teamets Dropbox-mappe på din computer. Den indeholder nu navnet på din organisation eller dit team i parentes:

Dropbox (navn på organisation)

Hvis du både har en personlig Dropbox og en arbejdsrelateret Dropbox på din computer, mærkes navnet på din personlige Dropbox med Personlig i parentes, så du kan skelne dem fra hinanden. Det ser sådan ud:

Dropbox (Personlig)

Ofte stillede spørgsmål til administratorer

Hvad sker der, hvis et medlem af mit team allerede har Dropbox installeret?

Hvis medlemmerne af dit team allerede har Dropbox installeret på deres computere, vil alle filer og de fleste programmer automatisk pege på den nye arbejdsrelaterede Dropbox-mappe og dens undermapper.

Dropbox opretter et skjult symbolsk link, der peger på den nye Dropbox-mappe fra den gamle placering. Dette er ikke nødvendigt for en ny installation, da Dropbox-mappen oprettes med teamets navn fra starten.

Skal jeg opdatere programmer med absolutte stier eller egenudviklede programmer?

Det kan være nødvendigt at teste programmer med absolutte stier enkeltvis. Du opfordres på det kraftigtste til at teste dine eksisterende konfigurationer, før du opdaterer Dropbox.

Egenudviklede programmer eller scripts med det gamle mappenavn skal opdateres.

Hvordan sørger jeg for, at Dropbox-computerappen altid er opdateret?

Automatisk opdatering af Dropbox sker løbende. Sørg for, at alle på dit team installerer den seneste stabile version af Dropbox-computerappen.

Alternativt kan du kontakte Dropbox-support og bede om at få hele teamet opdateret.

Hvad sker der, hvis jeg ændrer teamnavnet?

Hvis du ændrer navnet på dit team i administratorpanelet, opdateres navnene på teammedlemmernes Dropbox-mapper automatisk. De vises med det valgte visningsnavn i stedet for det hele virksomhedsnavnet, der bruges til fakturering.