Gratis Dropbox-teams

Er du på udkig efter en løsning til personalet i din virksomhed eller organisation?Få mere at vide om Dropbox Business.

Hvis dit Dropbox Business-team nedgraderer, eller teamets prøveabonnement udløber, kan teamet blive ændret til et gratis team. Gratis teams beholder adgangen til:

Teammappen

Hvert gratis team får én teammappe, som bruges til at organisere og administrere adgangen til delt indhold.

Adskilt arbejdsrelateret og personlig Dropbox

Teammedlemmer kan forbinde en arbejdsrelateret og en privat Dropbox-konto og hurtigt skifte mellem dem. Brugeren har adgang til begge konti på dropbox.com og på alle forbundne computere eller mobilenheder.

Grupper

En gruppe er en foruddefineret liste med medlemmer. Når du opretter en gruppe, kan du dele filer eller mapper med alle på listen med et enkelt klik i stedet for at tilføje en kollega ad gangen.

Delingsstyring

Teammedlemmer kan begrænse adgangen til delte mapper og links, så det kun er teammedlemmer, der har adgang.

 

Afsnit i artiklen:

Kan jeg oprette et gratis team?

Nej. Gratis teams oprettes, når et Dropbox Business-team nedgraderer, eller deres prøveperiode slutter.

Tilbage til menuen

Hvem er administrator for et gratis team?

Som standard vil de oprindelige teamadministratorer fortsætte som administratorer, når teamet er nedgraderet. Den, der oprettede teamet, er administrator for teamet. Den oprindelige administrator kan derefter udpege et andet teammedlem som administrator. Administratorer har følgende tilladelser:

  • Opgrader teamet til Dropbox Business
  • Slet teamet
  • Rediger teamindstillinger (f.eks. teamets navn, indstillinger for visning på netværket og for Dropbox Paper)
  • Fjern inviterede og nuværende teammedlemmer
  • Udpeg andre medlemmer som administrator
  • Fjern andre administratorer fra teamet
  • Fjern medlemmer fra grupper, slet grupper og inviter medlemmer til grupper

Tilbage til menuen

Hvem ejer mine data, når jeg bliver medlem af et gratis team?

Når dit team nedgraderes til et gratis team, forbliver alle dine ikke-delte filer private, medmindre du deler dem. Du bevarer også det fulde ejerskab af dine data og din konto.

Bemærk!

  • Hvis en teamadministrator opgraderer teamet til Dropbox Business, får administratoren alle administratorrettigheder til din konto.

Tilbage til menuen

Hvordan tilføjer jeg medlemmer til et team?

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit teamnavn nederst til venstre.
  3. Klik på knappen ud for dit teamnavn: Grupper og medlemmer eller <antal> medlemmer.
  4. Klik på Inviter medlemmer.
  5. Indtast e-mailadresserne på de kolleger, du gerne vil have til at tilmelde sig dit team, og klik på Inviter til team.

Tilbage til menuen

Hvordan fjerner jeg medlemmer af et gratis team?

Det er kun administratoren for et team, der kan fjerne teammedlemmer. Sådan fjerner du medlemmer:

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit teamnavn nederst til venstre.
  3. Klik på knappen ud for dit teamnavn: Grupper og medlemmer eller <antal> medlemmer.
  4. Klik på X ud for navnet på det teammedlem, du vil fjerne.

Tilbage til menuen

Hvordan ændrer jeg navnet på et gratis team?

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Rediger.

Tilbage til menuen

Hvordan tilmelder jeg mig et gratis team, som en anden person har oprettet?

Du kan søge efter et team. Hvis der findes et, kan du tilmelde dig ved hjælp af domænenavnet til den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto. Det kan være et Dropbox Business-team eller et gratis team. Hvis du vil tilmelde dig et eksisterende team på dit domæne:

  1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/team.
  3. Klik på Tilmeld dig teamet.

Tilbage til menuen

Hvordan forlader jeg et gratis team?

Hvis du er medlem af et gratis team, kan du forlade teamet. Når du forlader et team, har du ikke længere adgang til den teammappe og de grupper, du var medlem af. Hvis du har forbundet en privat konto, flyttes dine arbejdsfiler til din private konto.

Hvis du vil forlade et team:

  1. Log på dropbox.com.
  2. Vælg din arbejdskonto nederst til venstre.
  3. Klik på knappen ud for dit teamnavn: Grupper og medlemmer eller <antal> medlemmer.
  4. Klik på Forlad team.

Tilbage til menuen

Hvordan sletter jeg et gratis team?

Du kan slette det gratis team, hvis du er administrator for det. Når du sletter et team, fjernes medlemmerne fra teammapper og -grupper, og de vender tilbage til at have private Dropbox-konti.

  1. Log på dropbox.com.
  2. Vælg din arbejdskonto nederst til venstre.
  3. Klik på Administratorpanelet.
  4. Klik på Slet team.

Tilbage til menuen

Hvordan bytter jeg rundt på e-mailadresserne for min arbejdskonto og min private konto?

  1. Log på www.dropbox.com , og ret den e-mailadresse, der er tilknyttet din private konto, fra E-mail A til E-mail C.
  2. Klik på dit navn øverst til højre på siden, klik på Indstillinger, og klik derefter på fanen Konto.
  3. Ret e-mailadressen til din arbejdskonto fra E-mail B til E-mail A ved at klikke på Indstillinger og derefter på fanen Konto.
  4. Når disse ændringer er fuldført, kan du skifte din private e-mailadresse fra E-mail C til E-mail B ved at følge trin 1 herover.

Tilbage til menuen

Hvad sker der, hvis et medlem af et gratis team overskrider sin egen lagerkvote?

Hvis et medlem af et team overskrider sin egen lagerkvote, stoppes synkroniseringen af delte mapper og filer kun for det pågældende teammedlem. Der slettes ingen filer, og synkroniseringen genoptages, når teammedlemmet igen er under sin kvote. Andre medlemmer af et team påvirkes ikke, hvis et enkelt teammedlem overskrider sin kvote.

Tilbage til menuen

Jeg forlod et gratis team, og nu har jeg ikke adgang til en delt mappe – hvorfor det?

Når du forlader et team, har du ikke længere adgang til virksomhedens teammappe. Du kan få adgang til indholdet af mappen igen ved at tilmelde dig teamet igen.

Hvis du ikke længere har adgang til en anden mappe end teammappen, har den pågældende mappe sandsynligvis delingstilladelser, der begrænser adgangen. Da du forlod teamet, mistede du adgangen til den delte mappe. Du kan få adgang igen ved at tilmelde dig teamet igen eller ved at anmode ejeren af den delte mappe om at opdatere mappetilladelserne, så andre end teammedlemmer har adgang.

Tilbage til menuen

Kan jeg optjene bonusplads for de henvisninger, der er sendt fra mit gratis team?

Du kan ikke modtage henvisningsbonus i din arbejdsteamkonto. Hvis du vil anvende denne bonus i din personlige konto, skal du kontakte Dropbox-support.

Tilbage til menuen

Hvad er forskellen mellem et gratis team og Dropbox Business?

Når du nedgraderer fra Dropbox Business, bliver dit team til et gratis team. Alle dem, som var medlem af dit Business-team, bliver også medlem af dit gratis team, og I beholder jeres teammapper. Du mister dog følgende, når dit team bliver et gratis team:

  • Din udvidede lagerplads
  • Premium-funktioner som administratorstyring og Smart synkronisering
  • Administrators ejerskab af alle data i teammedlemmers arbejdskonti. I et gratis team ejer det enkelte medlem sine egne filer.

Tilbage til menuen

Hvordan opgraderer jeg mit gratis team til Dropbox Business?

Teamadministratorer kan opgradere et team til Dropbox Business:

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opgrader til Dropbox Business øverst på siden.
  3. Klik på Køb eller på Start en gratis prøveperiode.

Bemærk! Efter opgraderingen bliver alle teamets administratorer teamadministratorer for den nye Dropbox Business-konto. Ved du ikke, hvem der er administrator for dit team? Gå til siden Team, og se på de enkelte teammedlemmers status. Så kan du se, hvem der er administrator.

Tilbage til menuen

Hvad sker der, hvis jeg opgraderer mit gratis team til en prøveperiode på Dropbox Business og derefter beslutter at annullere prøveperioden?

Når du annullerer en prøveperiode på Dropbox Business, fjernes din adgang til den ekstra plads, der fulgte med. Du mister også adgangen til de andre funktioner, som kun findes i Dropbox Business. Dette omfatter teammappeadministration, som bruges til at administrere medlemskaberne af mapper. Med teammappeadministration kan du ændre de grupper, som en teammappe er delt med.

Du beholder dine grupper og delingsrelationer efter annulleringen.

Tilbage til menuen

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan blive bedre:

Tak for din feedback! Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community

    Andre måder, du kan få hjælp på

    Community

    Understøttelse af Twitter

    Trinvis hjælp

    Andre måder, du kan få hjælp på

    Community

    Understøttelse af Twitter

    Trinvis hjælp

    Andre måder, du kan få hjælp på

    Community

    Understøttelse af Twitter

    Kontakt support