Smart synkronisering

Denne artikel beskriver en funktion, der kun er til rådighed for Dropbox Business-teams med tidlig adgang. Hvis du vil bruge funktionen, skal du i første omgang aktivere den.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Smart synkronisering er en Dropbox-funktion, der hjælper dig med at spare plads på din harddisk. Få adgang til alle filer og mapper i din Dropbox-konto fra din computer, stort set uden at bruge plads på harddisken. Smart synkronisering er tilgængelig for Dropbox Business-teammedlemmer. Med smart synkronisering kan du:

• Vælge om individuelle filer eller mapper kun er tilgængelige online eller lokalt på din computer
  • Vælge en standardindstilling for synkronisering af nye filer og mapper, der deles med dig

Med smart synkronisering er indhold på din computer enten kun tilgængeligt online, lokalt eller i mapper i blandet tilstand.

Ikon for indhold, der kun er online

Indhold, der kun er online

Indhold, er kun er online, vises i din lokale Dropbox-mappe, men bruger ikke al den plads, som filen ville fylde. Du kan se filen i en stifinder, men indholdet downloades først helt, når du har brug for det. Der er kun downloadet oplysninger om filen, f.eks. filens navn, placering og opdateringsdato.

Ikon for lokalt indhold

Lokalt indhold

Lokalt indhold downloades og gemmes på din computers harddisk. Du kan redigere disse filer direkte i programmer på computeren.

Ikon for mappe i blandet tilstand

Mapper i blandet tilstand

Mapper i blandet tilstand indeholder både lokalt indhold og indhold, der kun er online.

Start med smart synkronisering

Når du starter med at bruge smart synkronisering:

• er der ingen ændring til filer, der allerede er i Dropbox-mappen på din computer
  • nyt indhold er automatisk kun tilgængeligt online, medmindre du eller din teamadministrator vælger noget andet

Bemærk! Hvis du vil bruge smart synkronisering, skal du installere Dropbox-skrivebordsprogrammet på din computer.

Vis vejledning til:

Macintosh

Hvordan gør jeg indholdet kun tilgængeligt online?

1. Åbn din arbejdsrelaterede Dropbox-mappe på computeren.
    1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
    2. Klik på mappeikonet.
    3. Vælg Åbn mappen, der tilhører [Navnet på dit team].
  2. Find det indhold, du ønsker at gøre kun tilgængeligt online.
  3. Klik på filen eller mappen med Ctrl eller højreklik.
  4. Vælg Smart synkronisering.
  5. Vælg Kun online.

Gør indholdet kun tilgængeligt online
Gør indholdet kun tilgængeligt online

Hvordan synkroniserer jeg indhold, der kun er tilgængeligt online, til min computer?

Du kan åbne en fil som sædvanligt via programmet eller Finder. Dropbox downloader hele filen til din computer.

Hvis du vil synkronisere en fil eller mappe uden at åbne den med det samme, kan du gøre den lokal:

1. Åbn din arbejdsrelaterede Dropbox-mappe på computeren.
    1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
    2. Klik på mappeikonet.
    3. Vælg Åbn mappen, der tilhører [Navnet på dit team].
  2. Find det indhold, du ønsker at gøre kun tilgængeligt online.
  3. Klik på filen eller mappen med Ctrl eller højreklik.
  4. Vælg Smart synkronisering.
  5. Vælg Lokal.

Hvordan kan jeg vælge en standardindstilling for nyt indhold?

1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Klik på fanen Konto.
  4. Vælg din arbejdsrelaterede Dropbox-konto.
  5. Rediger valget af smart synkronisering som standard:
    • Administratorstandard: Standardindstillingen, der er valgt af din teamadministrator.
    • Lokal: Alt nyt indhold downloades til din computer.
    • Kun online: Download filer manuelt til din computer, når du har brug for dem.

Windows

Hvordan gør jeg indholdet kun tilgængeligt online?

1. Åbn din arbejdsrelaterede Dropbox-mappe på computeren.
    1. Klik på Dropbox-ikonet fra proceslinjen.
    2. Klik på mappeikonet.
    3. Vælg Åbn mappen, der tilhører [Navnet på dit team].
  2. Find det indhold, du ønsker at gøre kun tilgængeligt online.
  3. Højreklik på filen eller mappen.
  4. Vælg Smart synkronisering.
  5. Vælg Kun online.

Gør indholdet kun tilgængeligt online
Gør indholdet kun tilgængeligt online

Hvordan synkroniserer jeg indhold, der kun er tilgængeligt online, til min computer?

Du kan åbne en fil som sædvanligt via programmet eller Windows Explorer. Dropbox downloader hele filen til din computer.

Hvis du vil synkronisere en fil eller mappe uden at åbne den med det samme, kan du gøre den lokal:

1. Åbn din arbejdsrelaterede Dropbox-mappe på computeren.
    1. Klik på Dropbox-ikonet fra proceslinjen.
    2. Klik på mappeikonet.
    3. Vælg Åbn mappen, der tilhører [Navnet på dit team].
  2. Find det indhold, du ønsker at gøre kun tilgængeligt online.
  3. Højreklik på filen eller mappen.
  4. Vælg Smart synkronisering.
  5. Vælg Lokal.

Hvordan kan jeg vælge en standardindstilling for nyt indhold?

1. Klik på Dropbox-ikonet fra proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Klik på fanen Konto.
  4. Vælg din arbejdsrelaterede Dropbox-konto.
  5. Rediger valget af smart synkronisering som standard:
    • Administratorstandard: Standardindstillingen, der er valgt af din teamadministrator.
    • Lokal: Alt nyt indhold downloades til din computer.
    • Kun online: Download filer manuelt til din computer, når du har brug for dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er systemkravene til smart synkronisering?

Smart synkronisering fungerer på Microsoft Windows Vista og nyere versioner og på Mac OSX 10.9 og nyere versioner.

Jeg har synkroniseret mapper selektivt, hvordan gør jeg mit selektivt synkroniserede indhold kun tilgængeligt online?

Følg trinnene for at ændre indstillingerne for selektiv synkronisering til dine mapper. Når dine mapper ikke længere synkroniseres selektivt, bliver de automatisk til mapper, der kun er tilgængelige online.

Slettes filen fra min Dropbox, hvis jeg gør den kun tilgængelig online?

Nej, hvis du gør en fil kun tilgængelig online, slettes den ikke fra din Dropbox. Når du gør en fil kun tilgængelig online, slettes filindholdet fra din computer, men den fulde fil vil stadig være tilgængelig i din konto online og på dine andre enheder.

Bruger de filer, der kun er tilgængelige online, plads på min lokale harddisk?

De filer, der kun er tilgængelige online, bruger en lille mængde plads på din harddisk til at gemme oplysninger om filen, såsom dens navn og størrelse. Det bruger mindre plads end den fulde fil.

Kan jeg få adgang til indhold, der kun er tilgængeligt online, når jeg ikke har internetforbindelse?

Nej. Det indhold, der kun er tilgængeligt online, er ikke gemt lokalt på din computer. Opret forbindelse til internettet for at få adgang til indhold, der kun er tilgængeligt online.

Kan jeg flytte de filer, der kun er tilgængelige online, i min Dropbox-mappe?

Ja, du kan flytte det indhold, der kun er tilgængeligt online, i Dropbox-mappen på din enhed, og ændringer synkroniseres til dine andre enheder. Hvis du flytter det indhold, der kun er tilgængeligt online, uden for den lokale Dropbox-mappe, downloades indholdet til denne placering.

Hvad sker der, hvis jeg sletter en fil, der kun er tilgængelig online, eller flytter den til min papirkurv?

De handlinger, der foretages for en fil, som kun er tilgængelig online, synkroniseres til din Dropbox-konto og til alle andre, der deler den pågældende fil. Da filen ikke er gemt på din computer, vil filindholdet ikke være tilgængelig i din papirkurv. Du kan gendanne slettede filer fra din Dropbox-konto på nettet.

Få mere at vide om gendannelse af filer

Kan jeg bruge søgefunktionen på min computer for at finde de filer, der kun er tilgængelige online, eller deres indhold?

Du kan bruge søgefunktionen på din computer for at finde de filer og mapper, der kun er tilgængelige online, efter navn. Men de filer, der kun er tilgængelige online, indeholder det fulde indhold af filen, så søgefunktionen på din computer kan ikke søge i filindhold.

Kan jeg have forskellige indstillinger til smart synkronisering på forskellige enheder?

Ja, indstillingerne til smart synkronisering er unikke for hver enhed, du forbinder med din Dropbox-konto.

Kan jeg have lokale filer i en mappe, der kun er tilgængelig online?

Ja, hvis en mappe kun er tilgængelig online, kan du downloade individuelle filer i mappen.

Kan jeg fjerne indhold fra min enhed helt uden at fjerne den fra min Dropbox?

Ja, hvis du ikke vil have, at filer skal vises på enheden, kan du bruge selektiv synkronisering. Selektiv synkronisering hjælper dig med at vælge, hvilke filer der skal vises i dit computerprogram, og hvilke der kun skal være tilgængelige online.

Kan jeg bruge smart synkronisering på min private konto?

Smart synkronisering er tilgængelig i tidlig adgang for Dropbox Business-brugere. Det er endnu ikke tilgængeligt for individuelle konti. Hvis du har forbundet dine private og arbejdsrelaterede konti, er smart synkronisering ikke tilgængelig for private filer og mapper.

Kræver aktivering af smart synkronisering, at en driver skal installeres?

Ja, smart synkronisering kræver aktivering af en driver, der er kendt som en kerneudvidelse på Mac, for at integrere med dit operativsystems filsystem.

Mac- og Windows-computere bruger normalt drivere til at interagere med andre eksterne enheder, såsom mus og printere. Vores driver tillader Dropbox-klienten at synkronisere filer på dit filsystem, når du åbner dem (til indhold, der kun er tilgængeligt online). Vi har udviklet denne driver til kun at yde den integration, der er nødvendig for at køre smart synkronisering. Driveren arbejder kun med filer i din Dropbox-lagerplads.

Driveren aktiveres, når dit team tilmelder sig aktivering af smart synkronisering.

• Bemærk! På Windows-maskiner vil du måske se en fil med navnet "DbxSvc.exe". Hvis du tilmelder dig smart synkronisering, vil denne fil installere driveren for dig.

Smart synkronisering er valgfri i tidlig adgang. Hvis du ikke tilmelder dig tidlig adgang til smart synkronisering, installeres driveren ikke. Hvis et af ​​dine medlemmer ønsker at framelde sig den tidlige adgang til smart synkronisering efter tilmelding, kan de gøre det fra deres kontoindstillinger.