Dropbox Business: planen Standard

Dropbox Business har effektive værktøjer til opbevaring, deling og samarbejde. Planen Standard til Dropbox Business hjælper teams med at arbejde sammen og vokse og giver samtidig kontrol over vigtige virksomhedsfiler og brugeraktiviteten.

Hvilke funktioner til teams har Standard-planen?

Standard-planen er udviklet til de teams, der har behov for effektive delings- og samarbejdsværktøjer med fantastiske funktioner, som ikke findes i gratis Dropbox-konti:

• Lagerplads. Teams på en Standard-plan får 2 TB lagerplads, der deles med hele teamet.
  • Filadgang og datasikkerhed. Centraliser alle virksomhedens filer og data samme sted, og bestem, hvem der har adgang til filer, og hvordan og hvor længe de har adgang.
  • Administratorværktøjer. Administrer teammedlemmer og teamdata fra et enkelt og brugervenligt elegant administratorpanel.
  • Filversioner. Du kommer aldrig mere til at miste en fil. Med udvidet versionshistorik kan teammedlemmer gendanne tidligere versioner af filer, og administratorer kan se filhistorik og aktivitetslogs.
  • Samarbejde. Fuld adgang til Dropbox Paper, vores lækre samarbejdsværktøj.
  • Support. Personlig support via chat og e-mail.

Se en komplet liste med de særlige funktioner i de enkelte Dropbox Business-planer.

Hvor meget koster Standard-planen, og hvordan køber jeg den?

Prisen på de enkelte Dropbox Business-planer afgøres af en række faktorer, herunder antallet af medlemmer i et team.

Du kan købe Dropbox Business eller se et pristilbud på den primære købsside.

Du kan få mere at vide om Dropbox Business ved at kontakte vores salgsteam.

Jeg er administrator for et eksisterende Dropbox Business-team, men vi har en anden plan. Kan jeg skifte til Standard-planen?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du skifte plan ved at kontakte vores salgsteam.