Hvordan overfører jeg et tidligere teammedlems filer til et andet medlem?

Opdateret Mar 25, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for visse typer administratorer på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Hvis du er teamadministrator eller brugeradministrator for en Dropbox-teamkonto, kan du bruge kontooverførsel, når du sletter en teammedlemskonto fra en Dropbox-teamkonto eller senere, hvis det giver mere mening (f.eks. når du har onboardet en ny person, som skal bruge filen). Vær opmærksom på, at du kun kan bruge kontooverførsel én gang for hvert medlem.

Slet og overfør et medlems konto

1. Log på med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet for den person, du vil fjerne, og vælg Slet bruger i menuen.
  5. Lad Ja være valgt i pop op-vinduet for straks at overføre den slettede brugers Dropbox-filer til et andet teammedlem.
  6. Indtast modtagerens navn eller e-mailadresse (modtageren skal være medlem af din teamkonto).
  7. Vælg, om muligheden fjernsletning skal bruges, og klik på Slet.

Overfør fra et medlem, der allerede er slettet

1. Log på med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Vælg Slettet på rullelisten under Medlemstype.
  5. Klik på tandhjulet til højre for navnet på det tidligere medlem, og vælg Administrer filer i menuen.
  6. Vælg indstillingen Overfør dem til et andet teammedlem.
  7. Indtast modtagerens navn eller e-mailadresse, og klik på Send (modtageren skal være medlem af dit Dropbox-team).