{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Download hele mapper på dropbox.com

Du kan downloade indholdet af en hel Dropbox-mappe via dropbox.com, så længe begge af følgende er opfyldt:

• Mappens samlede størrelse er på mindre end 20 GB
  • Mappen indeholder færre end 10.000 filer i alt

Sådan downloader du en hel mappe direkte fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Find den mappe, du vil downloade.
  3. Klik på ikonet til højre for mappenavnet.
  4. Klik på Download.

Din browser henter mappen som en enkelt komprimeret fil, der kaldes for en ZIP-fil. Når filen er downloadet, skal du åbne ZIP-filen og pakke den ud for at få adgang til indholdet af din mappe.

Bemærk!

• Du kan finde filen der, hvor browseren normalt downloader filer til. Det er indstillet i din browsers præferencer
  • ZIP-filen har samme navn som den oprindelige mappe, men den har filtypenavnet .zip
  • Hvis mappen er på din konto, kan du også bruge Dropbox-computerappen til at downloade hele mappen til din computer automatisk

Hvad hvis jeg ser knappen "Åbn" i stedet for knappen "Download"?

Hvis knappen Åbn vises i stedet for knappen Download, betyder det, at mappen allerede er synkroniseret med Dropbox-mappen på din computer. Klik på knappen Åbn for at få adgang til mappen på din computer.

Få mere at vide om knappen Åbn.

Få flere oplysninger

De fleste operativsystemer i dag er i stand til at pakke ZIP-filer ud uden ekstra software. Men hvis du ikke selv kan åbne filen, findes der mange online værktøjer til udpakning af .zip-filer.