Download hele mapper på dropbox.com

Du kan downloade indholdet af en hel Dropbox-mappe via dropbox.com, så længe begge af følgende er opfyldt:

• Mappens samlede størrelse er på mindre end 20 GB
  • Mappen indeholder færre end 10.000 filer i alt

Sådan downloader du en hel mappe direkte fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Find den mappe, du vil downloade.
  3. Klik på ikonet til højre for mappenavnet.
  4. Klik på Download.

Din browser henter mappen som en enkelt komprimeret fil, der kaldes for en ZIP-fil. Når filen er downloadet, skal du åbne ZIP-filen og pakke den ud for at få adgang til indholdet af din mappe.

Bemærk!

• Du kan finde filen der, hvor browseren normalt downloader filer til. Det er indstillet i din browsers præferencer
  • ZIP-filen har samme navn som den oprindelige mappe, men den har filtypenavnet .zip
  • Hvis mappen er på din konto, kan du også bruge Dropbox-computerappen til at downloade hele mappen til din computer automatisk

Hvad hvis jeg ser knappen "Åbn" i stedet for knappen "Download"?

Hvis knappen Åbn vises i stedet for knappen Download, betyder det, at mappen allerede er synkroniseret med Dropbox-mappen på din computer. Klik på knappen Åbn for at få adgang til mappen på din computer.

Få mere at vide om knappen Åbn.

Få flere oplysninger

De fleste operativsystemer i dag er i stand til at pakke ZIP-filer ud uden ekstra software. Men hvis du ikke selv kan åbne filen, findes der mange online værktøjer til udpakning af .zip-filer.