Dropbox vil ikke længere understøtte OS X Tiger 10.4 og OS X Leopard 10.5 – hvorfor, og hvad kan jeg gøre?

Fra den 23. marts 2015 kan du ikke længere downloade Dropbox-klienten til OS X Tiger 10.4 og OS X Leopard 10.5. Hvis du allerede kører Dropbox-klienten på en af disse versioner af OS X, vil du hverken kunne logge på din eksisterende konto eller oprette en ny konto gennem klienten.

Du risikerer at blive logget af computerklienten så tidligt som den 18. maj 2015, og du vil ikke kunne logge på igen, før du opdaterer til OS X Snow Leopard 10.6 eller nyere.

Hvis du bliver logget af pga. ændringen, skal du vide, at der ikke bliver ændret noget på din konto. Dine filer og billeder er i sikkerhed.

Du vil stadig kunne få adgang til din konto – eller oprette en ny konto – på Dropbox' website eller på andre kompatible computere eller mobilenheder.

Hvorfor sker det?

Vi udgiver jævnligt nye versioner af Dropbox-applikationen med yderligere funktioner, bedre ydeevne og forbedringer af sikkerheden. Disse versioner er dog ikke altid kompatible med ældre operativsystemer.

Hvad skal jeg gøre?

1. Opdater til en nyere version af OS X (Snow Leopard 10.6 eller nyere).
  2. Gå ind på din konto fra Dropbox' website eller fra en enhed med et understøttet operativsystem.

Jeg kører allerede en nyere version af OS X

Hvis du har modtaget en besked fra os på trods af, at du allerede kører en nyere version af OS X, er din konto muligvis tilknyttet flere computere eller mobilenheder. Vi sender e-mailen, hvis bare en enkelt af dine enheder kører en ældre version af OS X. Sådan afbryder du forbindelsen til de enheder, der kører en ældre version af OS X:

1. Log på Dropbox' website.
  2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger
  4. Vælg fanen Sikkerhed, og rul ned til dine tilknyttede enheder.
  5. Klik på "x" ud for de enheder, du vil afbryde forbindelsen til.

Andre ressourcer