Hvad er en proceslinje eller menulinje?

I hjælpecenteret kalder vi linjen øverst eller nederst på computerskærmen for proceslinjen (Windows/Linux) og menulinjen (Mac). Din proceslinje eller menulinje indeholder Dropbox-ikonet, som du bruger til at få adgang til Dropbox-indstillingerne.

Proceslinjen eller menulinjen vises forskellige steder, afhængigt af dit operativsystem. Vælg dit operativsystem for at få mere at vide:

Linux

Placeringen af proceslinjen afhænger af din Linux-installation. F.eks. vises proceslinjen i Ubuntu i toppen af skærmen, og det ser sådan ud:

Dropbox på din menulinje

Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren.

Macintosh

Menulinjen vises i toppen af skærmen sådan her:

Dropbox på din menulinje

Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren.

Vista/Win7/Win8/Win10

Proceslinjen vises i bunden af skærmen sådan her:

Dropbox på din proceslinje

Hvis du ikke kan se Dropbox-ikonet, kan det være automatisk skjult af Windows. Klik på den lille hvide pil for at se alle ikonerne på proceslinjen. Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren.

Jeg kan ikke se Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen – er det forsvundet?

Dropbox-ikonet vises kun på proceslinjen eller menulinjen, hvis Dropbox er installeret på din computer. Det kan undertiden se ud, som om Dropbox-ikonet er "forsvundet". Det sker, når programmet ikke er aktivt på computeren. Du kan løse problemet ved at downloade (eller gentage downloaden af) Dropbox til computeren og logge på din Dropbox-konto, når du bliver bedt om det.

Andre artikler om Dropbox-ikonet og synkronisering