{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad er en proceslinje eller menulinje?

I hjælpecenteret kalder vi linjen øverst eller nederst på computerskærmen for proceslinjen (Windows/Linux) og menulinjen (Mac). Din proceslinje eller menulinje indeholder Dropbox-ikonet, som du bruger til at få adgang til Dropbox-indstillingerne.

Proceslinjen eller menulinjen vises forskellige steder, afhængigt af dit operativsystem. Vælg dit operativsystem for at få mere at vide:

Linux

Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren.

Placeringen af proceslinjen afhænger af din Linux-installation. F.eks. vises proceslinjen i Ubuntu øverst på skærmen og ser sådan ud:

Dropbox-programmet på proceslinjen
Dropbox-programmet på proceslinjen

Mac

Menulinjen vises øverst på skærmen.

Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren.

Dropbox-programmet på menulinjen

Windows

Proceslinjen vises nederst på skærmen.

Hvis du ikke kan se Dropbox-ikonet, kan det være automatisk skjult af Windows. Klik på den lille hvide pil for at se alle ikonerne på proceslinjen. Klik på Dropbox-ikonet for at gå til menuen i Dropbox på computeren.

Dropbox-programmet på proceslinjen
Dropbox-programmet på proceslinjen

Jeg kan ikke se Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen – er det forsvundet?

Dropbox-ikonet vises kun på proceslinjen eller menulinjen, hvis Dropbox er installeret og kører på din computer. Det kan undertiden se ud, som om Dropbox-ikonet er forsvundet. Det sker, når programmet ikke er aktivt på computeren. Du kan få det vist ved at køre programmet igen, eller du kan downloade Dropbox til computeren (igen) og logge på din Dropbox-konto, når du bliver bedt om det.