Rediger delte Microsoft Office-dokumenter i Dropbox

Opdateret Jan 31, 2024

Du kan nu redigere Office Online-dokumenter sammen med andre.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på en Word-, Excel- eller PowerPoint-fil, der er gemt i en delt mappe.
  3. Klik på "..." (ellipse) ud for filens navn.
  4. Hold musen over Åbn, og vælg Word til internettet i den menu, der vises.
  5. Bed dem, du gerne vil samarbejde med, om at følge de samme trin.
  6. Filen åbnes i Office Online i din webbrowser, hvorefter du kan redigere den.
  7. Når du er færdig med at redigere filen, skal du klikke på Gem og vend tilbage til Dropbox.
highlight icon

Bemærk!

• Øverst på siden kan du se dit navn og navnene på de andre personer, som samme fil er åbnet af.
  • De ændringer, du foretager, gemmes automatisk i din Dropbox.
  • Du kan kun bruge funktionen til samtidig redigering, hvis den person, du vil samarbejde med, er medlem af den delte mappe, som Office-dokumentet er gemt i.

Ofte stillede spørgsmål om redigering af delte Microsoft Office-dokumenter i Dropbox

Kan jeg bruge samtidig redigering i dokumenter på computeren eller en mobilenhed?

Nej. Du kan ikke bruge samtidig redigering i Office-dokumenter, som du åbner fra computeren eller fra Office på din mobilenhed. To betingelser skal være opfyldt, før du kan redigere en Office Online-fil sammen med andre:

• Office-filen skal være åbnet fra dropbox.com.
  • Filen skal være gemt i en delt mappe.

Derudover skal alle andre have adgang til Office-filen fra dropbox.com også. Samtidig redigering fungerer ikke, hvis en bruger åbner filen fra dropbox.com, mens den anden åbner den fra computeren eller en mobilenhed.

De personer, der åbner Office-filen via en delt mappe, skal gå til dropbox.com og følge de trin, der er beskrevet tidligere i artiklen.

Hvem kan bruge funktionen til samtidig redigering?

• Dropbox Basic, Plus, Family og Professional: Du skal have en Microsoft-konto for at kunne redigere filer samtidigt med andre online, men du behøver ikke at have en Office 365-licens.
  • Dropbox-teams: Du skal have en Microsoft-virksomhedskonto og en licens, der tillader redigering i Office Online.

Hvilke typer filer understøtter funktionen til samtidig redigering?

• .xlsx
  • .docx
  • .pptx

Hvordan opretter jeg nye Office Online-filer fra Dropbox?

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Peg på DokumentPræsentation eller Regneark, afhængigt af hvilken type fil du vil oprette.
  4. Klik på Word-dokumentPowerPoint-præsentation, eller Excel-projektmappe.
  5. Log ind på Office Online, og opret en ny fil.

Vigtige bemærkninger om oprettelse af Office Online-filer fra Dropbox
:

• Når du klikker på Opret og vælger en filtype, bliver du omdirigeret til Office Online.
  • Når du opretter en ny fil via Office Online, gemmes der automatisk et link til filen i Dropbox, så du nemt kan få adgang til den.
  • Du skal have et Office Online-abonnement for at kunne bruge denne funktion.