Hvordan får jeg besked om ændringer i min Dropbox?

Hvis du vil have besked om ændringer i din Dropbox, kan du slå meddelelser på computeren til. Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du også aktivere pushmeddelelser.

Slå meddelelser på computeren til

Dropbox-programmet kan vise meddelelser på computeren, når der registreres ændringer i din Dropbox. Du kan vælge, hvilke meddelelser du vil modtage:

1. Klik på Dropbox-ikonetmenulinjen (Mac) eller proceslinjen (Windows/Linux).
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Præferencer i menuen.
  3. Markér eller fjern markeringen af felterne under Giv mig besked om for at vælge, hvilke meddelelser du vil modtage.

Aktivér eller deaktiver meddelelser på en iOS-enhed

Dropbox-appen til iOS kan levere pushmeddelelser om invitationer til delte mapper, og når der deles links med dig. Sådan aktiverer eller deaktiverer du disse meddelelser:

1. Åbn enhedens Indstillinger.
  2. Vælg Meddelelser.
  3. Vælg Dropbox.

Meddelelser kan være med til at øge din produktivitet. Se dette blogindlæg for at få mere at vide.

blog