{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvorfor har jeg modtaget en filanmodning?

Hvis du har modtaget en filanmodning, betyder det, at en person med en Dropbox-konto gerne vil indsamle filer fra dig.

Du behøver ikke have en Dropbox-konto for at sende en fil via en filanmodning. Hvis du allerede bruger Dropbox, kan du uploade filer til filanmodningen og samtidig beholde de oprindelige filer i din Dropbox-konto.

Afsnit i artiklen:

Sådan sender du filer via en filanmodning

Følg disse trin for at sende filer til en Dropbox-bruger via en filanmodning:

1. Find invitationen med filanmodningen i din indbakke, og klik på knappen Upload filer til.
    • Den person, der anmoder om filerne, kan have sendt et filanmodningslink direkte til dig. Hvis det er tilfældet, kan du begynde at uploade filer ved at klikke på linket.
  2. Klik på Vælg fra computer eller Vælg i Dropbox for at uploade en fil. Alternativt kan du trække og slippe de filer, du vil uploade, direkte til browservinduet.
  3. Klik på + Tilføj endnu en fil, hvis du vil uploade flere filer.
  4. Når du har tilføjet alle de filer, du vil uploade, kan du blive bedt om at angive dit fornavn, dit efternavn og din e-mailadresse, så modtageren af filerne kan identificere dine filer.
  5. Klik på Upload.
    • Bemærk! Så længe filanmodningen er åben, kan du altid tilføje flere filer ved at klikke på invitationen med filanmodningen. Du har ikke adgang til de filer, du allerede har uploadet.
  6. Et grønt flueben betyder, at du har overført dine filer til filanmodningen.

Hvordan kan jeg se, om en filanmodning har en deadline?

Hvis du har modtaget en e-mail med en filanmodning, vil e-mailen indeholde oplysninger om en eventuel deadline for upload af filer. Her er nogle nyttige oplysninger om deadlines:

• Klokkeslættet og datoen for filanmodningens deadline er angivet med tidszonen for den, der oprettede filanmodningen.
  • Inden deadline modtager du en e-mail med en påmindelse om, at du skal uploade filer.
  • Hvis du videresender filanmodningen til en anden, som ikke blev inviteret af den, der oprettede filanmodningen, vil vedkommende ikke modtage en e-mail med en påmindelse.
  • Du modtager ikke en e-mail, hvis deadlinen for upload bliver ændret.
  • Hvis den, der opretter filanmodningen, angiver en ekstra frist, vil de filer, der bliver uploadet efter deadlinen, bliver markeret som forsinkede.

Jeg blev bedt om at uploade en fil, men jeg har ikke modtaget en invitation med en filanmodning. Hvad er der sket?

Prøv følgende, hvis du ikke har modtaget en forventet filanmodning:

• Undersøg, om invitationen med filanmodningen er havnet i din spammappe.
  • Kontakt den, du skal sende filen til, for at sikre, at vedkommende har din rigtige e-mailadresse.
  • Tilføj no-reply@dropbox.com som en kontakt i dit e-mailprogram, og bed modtageren af filen om at sende invitationen igen.
  • Kontakt din e-mailudbyder, hvis ovenstående forslag ikke løser problemet.

Hvorfor får jeg vist en fejlmeddelelse, når jeg forsøger at uploade en fil?

Der kan være flere årsager til, at du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at uploade filer til en filanmodning. Her er nogle af de fejlmeddelelser, du kan få vist, og forslag til løsninger:

Fejl: De filer, der uploades, må højst være på 2 GB.

Hvis filanmodningen blev oprettet af en Dropbox Basic-bruger, kan du uploade filer på op til 2 GB. Hvis filen er større end 2 GB, kan du i stedet bruge et delt link. Med de filanmodninger, der oprettes af Dropbox Business-teammedlemmer eller Professional-brugere, kan der uploades filer på op til 20 GB.

Fejl: [Navn på anmoderen] har ikke nok Dropbox-plads til filerne.

Bed den, der har anmodet om filerne, kontrollere, hvor meget ledig plads vedkommende har på sin Dropbox-konto.

Fejl: Der gik noget galt. Prøv at sende dine filer igen.

Hvis der er tilstrækkelig plads på modtagerens Dropbox-konto, og filen er mindre end 2 GB, kan du prøve at uploade til filanmodningen i en anden browser (Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari) eller i et inkognito/privat browservindue. Du kan også rydde browserens cache og prøve at uploade filen igen.