Hvorfor har jeg modtaget en filanmodning?

Hvis du har modtaget en filanmodning, betyder det, at en person med en Dropbox-konto gerne vil indsamle filer fra dig. 

Du behøver ikke have en Dropbox-konto for at sende en fil via en filanmodning. Hvis du allerede bruger Dropbox, kan du uploade filer til filanmodningen og samtidig beholde de oprindelige filer i din Dropbox-konto.

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback! Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community
    Svar fra community

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Hjælp med vejledning

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Hjælp med vejledning

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Kontakt support