Oplysninger om visning i delte filer

Denne artikel beskriver en funktion, der kun er til rådighed for visse brugere og for Dropbox Business-teams med tidlig adgang.

Hvis du vil bruge funktionen i dit Business-team, kan du aktivere den og gå i gang. Hvis du bruger Basic eller Plus, kan du ikke tilmelde dig til funktionen.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Oplysninger om seere hjælper dig med at samarbejde med dit team. Du kan se, om et teammedlem kigger på en delt fil lige nu, eller hvornår medlemmet sidst kiggede på den. Oplysninger om seere er kun tilgængelig for Dropbox Business-teams.

Tjek, om et teammedlem har set din fil

Når medlemmer kigger på en delt fil, vises deres ikoner med forskellige farver. Hvis du holder markøren over et af ikonerne, står der Kigger med nu.

Efter at teammedlemmet har set filen, er ikonet gråt. Du kan se, hvornår de forskellige teammedlemmer sidst har set filen ved at holde markøren over deres respektive ikoner.

Når du giver teammedlemmer tilladelsen Kan se eller Kan redigere til en fil, vises deres ikoner i gråt ud for knappen Del. Hvis du holder markøren over et teammedlem, inden vedkommende ser filen, står der Aldrig set. Hvis du deler med teammedlemmer via et delt link, vises deres ikoner ikke, før de ser filen.

Oplysninger om seere

Se, hvornår et medlem sidst kiggede på en fil

Sådan ser du en liste over alle de personer, der har set filen:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn den relevante fil.
  3. Klik på seerlisten (ikonerne for de medlemmer, der har adgang til filen).
  4. Dialogboksen viser en liste over de teammedlemmer og redaktører, der har adgang til filen via en delt fil eller mappe. Hvis du har oprettet et link til filen, kan du se, hvilke teammedlemmer der har set linket, ved at klikke på listen med navne under linkindstillingerne.

Deaktiver oplysninger om visning

Hvis du ikke vil se oplysningerne om visning, kan du deaktivere funktionen for individuelle filer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn den relevante fil.
  3. Klik på Del.
  4. Klik på Filindstillinger.
  5. Vælg Vis ikke ud for Vil du vise, hvem der har haft adgang til filen?
  6. Klik på Gem indstillinger.

Persondata

Teammedlemmer og redaktører

Du kan se, når medlemmer af dit team eller personer med tilladelsen Kan redigere kigger på en delt fil. Teammedlemmer og redaktører kan se, hvornår du har kigget på en delt fil.

Teammedlemmer og personer med tilladelsen Kan redigere  til en fil, kan se navnet og e-mailadressen på teammedlemmer og personer med tilladelsen Kan redigere .

Seere, der ikke er teammedlemmer eller redaktører

Når nogen, som har tilladelsen Kan se eller adgang til et delt link, men ikke er teammedlem, kigger på en delt fil, vises personen som gæst. Du kan ikke se navnet eller e-mailadressen på en fils gæst.

Teammedlemmer og personer med tilladelsen Kan redigere  til en fil, kan se, når en gæst  har kigget på filen.

Hvilke platforme understøtter oplysninger om seere?

Du kan se, når et medlem kigger på en delt fil, på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen. Hvis et teammedlem bruger Dropbox-badget, kan du se, hvornår medlemmet sidst kiggede på en delt Microsoft Office-fil.

Kan administratorer se, når jeg kigger på en fil?

Administratorer har adgang til oplysningerne om visning via aktivitetsloggene.