Hvordan tilmelder jeg mig betaversionen af Dropbox på min Android-enhed?

Hvis du vil teste betaversionen af Dropbox-appen til Android, skal du gå til registreringssiden for betatest.

Når du har installeret betaversionen, modtager du jævnlige opdateringer via Google Play Butik.

Bemærk, at betaprodukter som regel ikke er blevet udsat for samme tests af stabilitet, tilgængelighed og sikkerhed som andre Dropbox-produkter. Du kan til enhver tid fjerne betaversionen og vende tilbage til den almindelige Dropbox-app.

Få mere at vide om Dropbox-programmet med tidlig adgang.

Har Dropbox et betaprogram til iOS?

Dropbox har et begrænset betaprogram til iOS-brugere, som i øjeblikket er lukket, mens vi afventer fremtidige opdateringer.