Hvorfor vises de billeder, jeg downloader fra Dropbox, i Google+?

Hvordan forhindrer jeg, at der opstår en konflikt med en delt mappe igen?

Du kan forhindre en konflikt med en delt mappe i at opstå igen ved at sørge for, at kun én person ad gangen redigerer fortrolige mapper og filer.

Det gør du nemmest ved at flytte en fil ud af Dropbox-mappen, mens du arbejder på den, så ingen andre kan få adgang til den. Når du er færdig med at redigere, kan du flytte filen tilbage til dens oprindelige placering.

Hvis du har installeret Google+ på din Android-telefon og aktiveret Automatisk backup, bliver alle nye billeder i din kamerarulle automatisk uploadet til Google+. Det gælder også for de billeder, du downloader fra Dropbox.

Hvis du vil undgå, at dine billeder automatisk bliver uploadet til Google+, skal du deaktivere Automatisk backup i indstillingerne for Google+ på din mobil. Du finder en vejledning til, hvordan du ændrer dine indstillinger, i Hjælp til Google+.