Afspil videoklip på en mobilenhed

Vis vejledning til:

Android

Dropbox' Android-app bruger Androids eget operativsystems videoafspiller. Mange af videoerne i din Dropbox er muligvis allerede understøttet, afhængigt af din enhed og Androids operativsystemversion.

Hvis du støder på en video, som ikke er understøttet af Androids egen app, er der mange tilgængelige apps, som er udviklet til at kode dem til at afspille korrekt. Vi anbefaler den gratis Handbrake skrivebordsapp (til Windows, Mac og Linux). Læs Handbrakes online dokumentation for at få flere oplysninger om, hvordan du konverterer til din mobile enhed.

Få flere oplysninger

Du opnår de bedste konverteringsresultater, hvis du opfylder din mobile enheds kriterier. Dropbox' Android-app kan eksempelvis afspille alle videoer, som din mobile enhed kan klare. Android OS kan afspille filformaterne H.263 .3gp og .mp4, H.264 AVC .3gp og .mp4, samt MPEG-4 SP .3gp. Visse funktioner, såsom skærmstørrelse og hukommelse, kan variere fra enhed til enhed. Der findes muligvis flere oplysninger i din telefons brugermanual eller hjælpedokumentation.

iPad

Når du er forbundet til internettet, vil Dropbox' iOS-app afspille stort set alle typer videofiler, som du beder den om. Vi bruger Apples HTTP Live Streaming (HLS) protokol, som er specielt udviklet til at streame filer til din iPhone eller iPad. Kvaliteten af streamingen afhænger af, hvor hurtig din trådløse forbindelse er.

iOS og Dropbox-app'en understøtter mange forskellige videoformater, inklusive:

• .mov
  • .mp4
  • .m4v
  • .mkv
  • .avi
  • .wmv
  • .flv
  • .asf

Hvis du gør en videofil tilgængelig i offlineadgang, og den ikke understøttes direkte af iOS, skal du åbne den med en tredjepartsapp, der understøtter videoformatet.

Få flere oplysninger

I de tilfælde, hvor du kan være nødt til at konvertere en videofil til et iOS-venligt format, anbefaler vi det gratis skrivebordsprogram Handbrake (til Windows, Mac og Linux). Handbrake har praktiske forhåndsindstillinger til konvertering af videofiler til iPhone eller iPad. Læs Handbrakes online dokumentation for at få flere oplysninger om dets forhåndsindstillinger, og hvordan du bruger dem.

Når du konverterer vha. noget andet end iTunes eller Handbrakes forhåndsindstillinger nævnt ovenfor, skal du opfylde specifikke kriterier. Dropbox-app'en kan afspille følgende iOS-kompatible filmtyper:

• H.264 video op til 1,5 Mbps, 640 gange 480 pixels, 30 rammer i sekundet, Low-Complexity version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC stereo audio op til 160 Kbps, 48kHz, i .mov, .mp4 og .m4v filformater
  • H.264 video op til 2,5 Mbps, 640 gange 480 pixels, 30 rammer i sekundet, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC stereo audio op til 160 Kbps, 48kHz, i .mov, .mp4 og .m4v filformater
  • MPEG-4 video op til 2,5 Mbps, 640 gange 480 pixels, 30 rammer i sekundet, Simple Profile med AAC-LC stereo audio op til 160 Kbps, 48kHz, n .mov, .mp4 og .m4v filformater

iPhone

Når du er forbundet til internettet, vil Dropbox' iOS-app afspille stort set alle typer videofiler, som du beder den om. Vi bruger Apples HTTP Live Streaming (HLS) protokol, som er specielt udviklet til at streame filer til din iPhone eller iPad. Kvaliteten af streamingen afhænger af, hvor hurtig din trådløse forbindelse er.

iOS og Dropbox-app'en understøtter mange forskellige videoformater, inklusive:

• .mov
  • .mp4
  • .m4v
  • .mkv
  • .avi
  • .wmv
  • .flv
  • .asf

Hvis du gør en videofil tilgængelig i offlineadgang, og den ikke understøttes direkte af iOS, skal du åbne den med en tredjepartsapp, der understøtter videoformatet.

Få flere oplysninger

I de tilfælde, hvor du kan være nødt til at konvertere en videofil til et iOS-venligt format, anbefaler vi det gratis skrivebordsprogram Handbrake (til Windows, Mac og Linux). Handbrake har praktiske forhåndsindstillinger til konvertering af videofiler til iPhone eller iPad. Læs Handbrakes online dokumentation for at få flere oplysninger om dets forhåndsindstillinger, og hvordan du bruger dem.

Når du konverterer vha. noget andet end iTunes eller Handbrakes forhåndsindstillinger nævnt ovenfor, skal du opfylde specifikke kriterier. Dropbox-app'en kan afspille følgende iOS-kompatible filmtyper:

• H.264 video op til 1,5 Mbps, 640 gange 480 pixels, 30 rammer i sekundet, Low-Complexity version af H.264 Baseline Profile med AAC-LC stereo audio op til 160 Kbps, 48kHz, i .mov, .mp4 og .m4v filformater
  • H.264 video op til 2,5 Mbps, 640 gange 480 pixels, 30 rammer i sekundet, Baseline Profile op til Level 3.0 med AAC-LC stereo audio op til 160 Kbps, 48kHz, i .mov, .mp4 og .m4v filformater
  • MPEG-4 video op til 2,5 Mbps, 640 gange 480 pixels, 30 rammer i sekundet, Simple Profile med AAC-LC stereo audio op til 160 Kbps, 48kHz, n .mov, .mp4 og .m4v filformater