{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad er de forskellige Vodafone + Dropbox-kampagner, og hvor meget plads kan jeg optjene?

Appen Vodafone Backup+ lukkes den 31. juli 2017. Den er ikke længere tilgængelig efter den dato. Hvis du har sikkerhedskopieret filer til Dropbox ved hjælp af Vodafone Backup+, findes filerne stadig i Dropbox. Du skal blot logge på din Dropbox-konto for at få adgang til filerne.

Få mere at vide om lukning af Vodafone Backup+.

I nogle lande kan både nye og eksisterende Dropbox-brugere optjene 25 GB, 50 GB eller endda 100 GB gratis Dropbox-plads ved at forbinde deres konto med en konto til Vodafone Backup+ . Pladsen vil være tilgængelig i 3, 6, 12 eller 24 måneder (eller så længe din aftale med Vodafone løber), afhængigt af det land, du bor i.

Hvis du vil se, om du er kvalificeret til en af disse planer med ekstra lagerplads, skal du kontakte Vodafones kundeserviceteam. Hvis du vil vide mere om denne kampagne og se svar på ofte stillede spørgsmål, kan du rulle til afsnittet Vilkår og kvalifikation i denne artikel.

Bemærk!

• I nogle lande kan nye Dropbox-brugere optjene ekstra 25 GB plads i 12 måneder – også helt gratis
  • Dropbox og Vodafone har også indgået et partnerskab, som giver kunder i nogle lande mulighed for at købe 25 GB ekstra plads. Dette fornys hver måned i al den tid, du er kunde hos begge tjenester

Vilkår og kvalifikationer

Skal jeg betale for dette kampagnetilbud?

Nej. Hvis du bor i et af de kvalificerede lande, betaler Vodafone for den gratis periode som en del af dit Vodafone-abonnement.

Jeg har kun fået 3 GB ekstra plads. Hvordan kan jeg optjene mere?

Hvis du vil låse op for al den plads, du tilbydes gennem kampagnen, skal du fuldføre 5 ud af 7 trin i Dropbox-vejledningen Kom i gang.

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

Kampagnepladsen fornys automatisk hver måned. Hvis du har fået 25 GB kampagneplads, bliver du overført til betalingstilbuddet, når den gratis periode udløber. Kampagnerne med 50 GB og 100 GB slutter efter 24 måneder, og de overføres ikke til en betalt plan.

Kan jeg forbinde flere Vodafone Backup+ konti med den samme Dropbox-konto?

Nej. Din Dropbox-konto kan kun forbindes med én Vodafone Backup+ konto ad gangen.

Kan jeg forbinde min Backup+ app med flere Dropbox-konti?

Nej. Du kan kun forbinde én Dropbox-konto med Backup+. Hvis du vil forbinde en anden Dropbox-konto med Backup+, skal du kontakte dit lokale Vodafone-kundeserviceteam.

• Bemærk! Det er kun den første Dropbox-konto, du opretter og forbinder med Backup+, der er berettiget til kampagnepladsen.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til de ekstra 25 GB kampagneplads?

Brugere i nogle lande er kvalificeret til at modtage ekstra 25 GB i 12 måneder helt gratis. Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til pladsen, herunder:

• Du er ikke ny bruger af Dropbox (tilbuddet gælder kun nye brugere af Dropbox).
  • Din Backup+ konto er allerede forbundet med en anden Dropbox-konto.
  • Kampagnen er ikke tilgængelig i dit område

Hvornår bliver tilbuddet tilgængeligt i mit område?

Hvis en kampagne med ekstra Dropbox-plads endnu ikke er tilgængelig i dit land, skal du vide, at vi samarbejder med Vodafone om at kunne tilbyde kampagnen i andre områder. Kontakt dit lokale Vodafone-kundeserviceteam med jævne mellemrum for at se, om der er nye kampagner.

Hvordan afmelder jeg mig kampagnen?

Du kan når som helst annullere tilbuddet på følgende måde:

1. Åbn appen Vodafone Backup+.
  2. Tryk på menuknappen.
  3. Tryk på Mit abonnement.
  4. Tryk på Opsig abonnement.

Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan du opsiger dit abonnement, kan du kontakte Vodafones kundeserviceteam.