Hvad er de forskellige Vodafone + Dropbox-kampagner, og hvor meget plads kan jeg optjene?

Appen Vodafone Backup+ lukkes den 31. juli 2017. Den er ikke længere tilgængelig efter den dato. Hvis du har sikkerhedskopieret filer til Dropbox ved hjælp af Vodafone Backup+, findes filerne stadig i Dropbox. Du skal blot logge på din Dropbox-konto for at få adgang til filerne.

Få mere at vide om lukning af Vodafone Backup+.

I nogle lande kan både nye og eksisterende Dropbox-brugere optjene 25 GB, 50 GB eller endda 100 GB gratis Dropbox-plads ved at forbinde deres konto med en konto til Vodafone Backup+ . Pladsen vil være tilgængelig i 3, 6, 12 eller 24 måneder (eller så længe din aftale med Vodafone løber), afhængigt af det land, du bor i.

Hvis du vil se, om du er kvalificeret til en af disse planer med ekstra lagerplads, skal du kontakte Vodafones kundeserviceteam. Hvis du vil vide mere om denne kampagne og se svar på ofte stillede spørgsmål, kan du rulle til afsnittet Vilkår og kvalifikation i denne artikel.

Bemærk!

• I nogle lande kan nye Dropbox-brugere optjene ekstra 25 GB plads i 12 måneder – også helt gratis
  • Dropbox og Vodafone har også indgået et partnerskab, som giver kunder i nogle lande mulighed for at købe 25 GB ekstra plads. Dette fornys hver måned i al den tid, du er kunde hos begge tjenester

Vilkår og kvalifikationer

Skal jeg betale for dette kampagnetilbud?

Nej. Hvis du bor i et af de kvalificerede lande, betaler Vodafone for den gratis periode som en del af dit Vodafone-abonnement.

Jeg har kun fået 3 GB ekstra plads. Hvordan kan jeg optjene mere?

Hvis du vil låse op for al den plads, du tilbydes gennem kampagnen, skal du fuldføre 5 ud af 7 trin i Dropbox-vejledningen Kom i gang.

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

Kampagnepladsen fornys automatisk hver måned. Hvis du har fået 25 GB kampagneplads, bliver du overført til betalingstilbuddet, når den gratis periode udløber. Kampagnerne med 50 GB og 100 GB slutter efter 24 måneder, og de overføres ikke til en betalt plan.

Kan jeg forbinde flere Vodafone Backup+ konti med den samme Dropbox-konto?

Nej. Din Dropbox-konto kan kun forbindes med én Vodafone Backup+ konto ad gangen.

Kan jeg forbinde min Backup+ app med flere Dropbox-konti?

Nej. Du kan kun forbinde én Dropbox-konto med Backup+. Hvis du vil forbinde en anden Dropbox-konto med Backup+, skal du kontakte dit lokale Vodafone-kundeserviceteam.

• Bemærk! Det er kun den første Dropbox-konto, du opretter og forbinder med Backup+, der er berettiget til kampagnepladsen.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til de ekstra 25 GB kampagneplads?

Brugere i nogle lande er kvalificeret til at modtage ekstra 25 GB i 12 måneder helt gratis. Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til pladsen, herunder:

• Du er ikke ny bruger af Dropbox (tilbuddet gælder kun nye brugere af Dropbox).
  • Din Backup+ konto er allerede forbundet med en anden Dropbox-konto.
  • Kampagnen er ikke tilgængelig i dit område

Hvornår bliver tilbuddet tilgængeligt i mit område?

Hvis en kampagne med ekstra Dropbox-plads endnu ikke er tilgængelig i dit land, skal du vide, at vi samarbejder med Vodafone om at kunne tilbyde kampagnen i andre områder. Kontakt dit lokale Vodafone-kundeserviceteam med jævne mellemrum for at se, om der er nye kampagner.

Hvordan afmelder jeg mig kampagnen?

Du kan når som helst annullere tilbuddet på følgende måde:

1. Åbn appen Vodafone Backup+.
  2. Tryk på menuknappen.
  3. Tryk på Mit abonnement.
  4. Tryk på Opsig abonnement.

Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan du opsiger dit abonnement, kan du kontakte Vodafones kundeserviceteam.