Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelser i Dropbox Paper

Som standard vil Dropbox Paper sende e-mails med meddelelser om ugentlige aktiviteter, kommentarer, @omtaler, opgaver og ændringer i de dokumenter, du følger.

Sådan ændrer du indstillingerne:

1. Åbn Dropbox Paper.
  2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Under Paper skal du fjerne afkrydsningsfeltet ud for de e-mails, du ikke vil modtage.
  5. Dine ændringer gemmes automatisk.

Du modtager stadig en e-mail, hvis:

• Nogen deler et dokument med dig
  • Nogen svarer på en kommentar, du har skrevet i et dokument
  • Du bliver @omtalt
  • Du lader være med at læse en meddelelse i to timer – det kan du ændre ved at klikke på klokkeikonet i Dropbox Paper og derefter vælge Markér alle som læst

Vil du stoppe med at følge et bestemt dokument?

Se, hvordan.