Rediger indstillinger for meddelelser i Dropbox Paper

Dropbox Paper sender dig e-mails om:

• Ændringer af de dokumenter og mapper, du ejer
  • Ændringer af de dokumenter og mapper, du samarbejder om
  • Kommentarer, hvor du er @omtalt
  • Dokumenter og mapper, der er blevet delt med dig
  • Ugentlig aktivitet i dine dokumenter og mapper

Ugentlig aktivitetsmail

Den ugentlige aktivitetsmail sendes hver mandag og indeholder en oversigt over ændringerne i dine dokumenter og mapper inden for den seneste kalenderuge. Oversigten indeholder:

• Afkrydsningsfelter for opgaver i de dokumenter, du har oprettet
  • Opdateringer af dokumenter i din virksomheds mapper
  • Opdateringer i de dokumenter, der er blevet delt med dig (organiseret efter den mappe, de er placeret i)

Paper udsender den ugentlige aktivitetsmail som standard. Sådan deaktiverer du den ugentlige aktivitetsmail:

1. Åbn Dropbox Paper.
    • Hvis du har åbnet et dokument, kommer du til aktivitetsstrømmen ved at klikke på tilbagepilen.
  2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Indstil Send mig Dropbox' ugeresumé til Nej.
  5. Klik på Gem.

E-mailmeddelelser om dokumenter og mapper

Paper sender dig som standard meddelelser om ændringer af dine dokumenter og mapper. Du kan redigere dine overordnede indstillinger for e-mailmeddelelser i Dropbox' generelle kontoindstillinger:

1. Åbn Dropbox Paper.
    • Hvis du har åbnet et dokument, kommer du til aktivitetsstrømmen ved at klikke på tilbagepilen.
  2. Klik på din avatar (hvis du ikke har en avatar, vises dine initialer i stedet).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Indstil Send e-mailmeddelelser til Altid eller Hvis jeg ikke har læst dem.
  5. Klik på Gem.

Du kan også tilpasse meddelelserne om individuelle dokumenter:

1. Åbn Dropbox Paper.
  2. Klik på det dokument, du vil deaktivere meddelelser om.
  3. Klik på ikonet  (de tre prikker).
  4. Fjern markeringen af Følger, eller markér Følg.

Du følger automatisk alle de dokumenter, du ejer.

Meddelelser om kommentartråde

Du modtager meddelelser om kommentarer til et dokument, hvis:

• Du har oprettet dokumentet
  • Du @omtales i et dokument
  • Du følger et dokument

Hvis du ikke har oprettet dokumentet, begynder du at modtage meddelelser om kommentarer, første gang du @omtales. Derefter modtager du en e-mail, hver gang der skrives en kommentar i en ny eller en eksisterende kommentartråd, du er en del af.

Du modtager også en meddelelse, når der svares på en af dine kommentarer (uanset om du har oprettet det pågældende dokument eller ej). Hvis det er en e-mailmeddelelse, kan du besvare kommentaren direkte i e-mailen. Du kan også åbne dokumentet og svare i kommentartråden.

Delingsmeddelelser

Når du deler et dokument i Paper, modtager de inviterede en meddelelse om det. Når en kollega åbner det dokument, du har delt med vedkommende, modtager du en meddelelse om det. Meddelelserne vises på proceslinjen i Paper, i Paper-mobilappen og i Dropbox-appen på computeren.

Hvis de inviterede ikke åbner dokumentet inden for to dage (dog ikke medregnet weekender), modtager de en e-mail med en påmindelse om, at du har delt dokumentet med dem.

Meddelelsesforløb

Når du modtager en meddelelse, vises den som udgangspunkt i din meddelelsesbakke (meddelelsesbakken er det feed, der åbnes, når du klikker på klokken øverst på skærmen). Hvis du ikke læser meddelelsen i bakken, sendes meddelelsen via Dropbox-computerappen (hvis du har installeret den). Hvis du ikke læser meddelelsen inden for to timer, modtager du en e-mail med indholdet.

Sådan ændrer du forløbsindstillingerne:

1. Åbn Dropbox Paper.
  2. Åbn meddelelsesbakken ved at klikke på klokken.
  3. Klik på Indstillinger ud for Markér alle som læst.