Problemer med Dropbox-kameraoverførsler på Mac

Vi har for nylig fundet en inkompatibilitet mellem Dropbox på computeren og visse versioner af macOS Sierra. Problemet kan have betydet, at en række filer ikke er blevet importeret fuldt ud til Dropbox, hvis du har brugt kameraoverførselsfunktionen til at importere til Dropbox fra din computer. Problemet påvirker kun nogle få brugere. I disse meget begrænsede tilfælde kan problemet medføre ufuldstændige eller ubrugelige billeder og videoer.

I denne artikel beskrives det, hvem der kan være ramt af problemet. Hvis din konto er ramt, fortæller vi desuden, hvad du skal gøre.

Vigtigt!

• Vi anbefaler, at du ikke sletter nogen filer fra enheden, før du har kontrolleret, at de er importeret korrekt til Dropbox.

Hvem er ramt af problemet?

Denne inkompatibilitet påvirker kun nogle få bestemte brugere på macOS Sierra, som har importeret filer til Dropbox på en bestemt måde.

Du kan være ramt af problemet, hvis alle af følgende kriterier er opfyldt:

• Du bruger Dropbox (version 17.4.33 eller ældre) på en Apple-computer
  • Du kører macOS Sierra 10.12.2 på computeren
  • Du importerede filer til Dropbox på computeren ved hjælp af funktionen til kameraoverførsel
  • Du importerede filerne ved at tilslutte en enhed direkte til computeren via USB
  • Filerne blev importeret efter den 12. december 2016
  • Mindst én af filerne var større end 4 MB

Alle disse kriterier skal være opfyldt, før der er risiko for, at du er ramt af problemet. Hvis et af kriterierne ikke er opfyldt, skulle du ikke være ramt af problemet.

Vigtigt!

• Du skulle ikke være ramt af problemet, hvis du importerede billeder eller videoer fra en mobilenhed til Dropbox via mobilappen.
  • Du er kun ramt af problemet, hvis du har tilsluttet en enhed direkte til din computer via USB, og du derefter har importeret billeder eller videoer til Dropbox med funktionen til kameraoverførsel. En "enhed" kan i dette tilfælde være en mobiltelefon, et SD-kort eller et digitalkamera.

Hvordan kan jeg se, om jeg er ramt af denne inkompatibilitet?

Start med at læse afsnittet herover. Det bekriver alle de kriterier, der skal være opfyldt, før der er risiko for, at du er ramt af problemet. Hvis bare ét af de seks kriterier ikke er opfyldt, er du med stor sandsynlighed ikke ramt af problemet.

Hvis du er ramt af problemet, kan du se det ved at undersøge de store filer, du har importeret til Dropbox ved at tilslutte en enhed til din computer via USB. Du kan mere specifikt se en af følgende tre ting:

• Dine billeder er ikke fuldstændige (du kan kun se en lille del af billedet)
  • Dine videoer kan ikke afspilles
  • Dine billeder eller videoer kan slet ikke åbnes

Jeg er ramt af denne inkompatibilitet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du er ramt af problemet, skal du gøre to ting:

1. Opdater til den nyeste version af Dropbox til computeren (17.4.34+) – vi har løst kompatibilitetsproblemet i den nyeste version af vores app.
  2. Forbind den oprindelige enhed, du brugte til kameraoverførsler. Derefter skulle Dropbox automatisk genimportere og erstatte de ufuldstændige eller ubrugelige filer.

Den seneste version af Dropbox til computeren (17.4.34+) løser problemet for fremtidige filimporter. Den hjælper dig også med at rette de filer, som er ufuldstændige eller ubrugelige.

Vigtigt!

• Vi anbefaler, at du ikke sletter nogen filer fra enheden, før du har kontrolleret, at de er importeret korrekt til Dropbox.
  • Den automatiske erstatning af ufuldstændige eller ubrugelige filer virker kun, hvis de nye filer har samme navn, og hvis de oprindelige (og ufuldstændige) versioner stadig findes i mappen Kameraoverførsler.
  • Hvis du har omdøbt filerne eller flyttet dem væk fra mappen Kameraoverførsler efter den oprindelige import, kan den nye import oprette et nyt sæt filer (du vil kunne se både de nye versioner og de versioner, som er ufuldstændige og ubrugelige).
    • Derefter kan du manuelt slette de ufuldstændige eller ubrugelige versioner fra Dropbox

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg allerede har slettet de ufuldstændige eller ubrugelige filer fra min enhed?

Hvis du allerede har slettet de filer, der er ramt af problemet, kan vi muligvis ikke hjælpe dig med at gendanne dem. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan undersøge det nærmere. Hvis det er muligt at gendanne de slettede filer, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at gendanne dem.