Ændringer af billedoplevelsen på Dropbox' website

Den 30. juni 2017 ændrer vi siden Billeder på Dropbox' website (photos.dropbox.com).

Efter den dato kan du hverken oprette eller dele albummer på nettet, og tidslinjen på siden Billeder har fået et nyt udseende. Alle dine billeder ligger stadig sikkert i din Dropbox-konto, og du kan stadig se alle billederne i din Dropbox-konto på denne side.

Husk, at du kan dele og organisere dine billeder via Dropbox på andre måder end ved at bruge billedalbummerne. Dropbox giver dig stadig mulighed for at dele og organisere dine billeder via mapper, delte mapper og delte links. Disse funktioner ændres ikke, og du kan stadig bruge dem til at dele og organisere billeder efter den 30. juni.

Indtil den 30. juni kan du stadig se, oprette og dele album med andre på photos.dropbox.com. Efter den 30 juni:

• Vil du ikke længere kunne se, oprette og dele albummer via siden. Du kan i stedet bruge mapper til at organisere dine billeder og delte mapper og delte links til at dele.
  • Erstattes siden Billeder af en ny, strømlinet billedoplevelse, der matcher vores nydesignede Dropbox-website. Du får adgang til den ved at gå til dropbox.com/photos eller klikke på Billeder i menuen til venstre på dropbox.com.
  • Har du fortsat adgang til alle dine billeder via de mapper og placeringer i Dropbox, hvor du oprindeligt har gemt dem.

Vi arbejder kontinuerligt på såvel billed- som filoplevelsen på dropbox.com. Du kan derfor forvente yderligere forbedringer af siden Billeder, efterhånden som vi bliver klogere på, hvordan vores brugere foretrækker at arbejde med billeder.

Bemærk! Ændringerne af photos.dropbox.com har ingen indflydelse på kameraoverførsler. Du kan stadig bruge kameraoverførsler til at uploade billeder automatisk til din Dropbox-konto.

Se eksisterende delte albummer

Hvis du har delt et eksisterende album, kan du se det via dropbox.com/share/links. Du vil fortsat kunne se delte albummer på denne side efter den 30. juni. Vær dog opmærksom på, at du kun vil kunne se albummerne. Du vil ikke være i stand til at ændre dem.

Brug Dropbox-mapper som alternativ til album

Hvis dine billeder fortsat skal være organiseret på samme måde som i et eksisterende album, skal du oprette en matchende gruppering i en almindelig Dropbox-mappe inden den 30. juni. Bemærk, at Dropbox ikke konverterer eksisterende albummer til mapper automatisk.

Du kan oprette et album igen på dropbox.com på to måder:

Opret albummer igen ved at downloade dem:

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til photos.dropbox.com/app/albums.
  3. Klik på det album, du vil downloade.
  4. Klik på fluebenet ved hvert af de billeder, du vil downloade. Du kan vælge alle billederne i albummet ved at klikke på Vælg alle.
  5. Klik på ikonet med tre prikker (...).
  6. Vælg Download billeder.
  7. Gå til dropbox.com.
  8. Klik på Ny mappe.
  9. Angiv et navn på din nye mappe, og tryk på Enter.
  10. Upload det downloadede album til den nye mappe.
  11. Du kan dele billederne med andre ved at gøre den nye mappe til en delt mappe eller ved at dele et link.

Bemærk! Hvis du har Dropbox-programmet installeret på din computer, kan du også uploade dine billeder fra programmet.

Når du opretter album igen ved at downloade dem, kan der blive oprettet kopier af det samme billede i din Dropbox-konto.

Opret album igen ved at flytte billeder til mapper:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Ny mappe.
  4. Angiv et navn på din nye mappe, og tryk på Enter.
  5. Gå til det sted, hvor billederne er gemt i din Dropbox-konto. Du skal gå til det sted, hvor du oprindeligt gemte hvert billede, ikke til fotoalbummet.
  6. Du kan se, hvor et billede i et album er gemt, ved at klikke på fluebenet for at vælge billedet i albummet og derefter vælge Vis i mappe.
  7. Når du har fundet billedernes placering i din Dropbox-konto, vælger du de billeder, du vil flytte, ved at klikke på afkrydsningsfelterne til venstre for filnavnene.
  8. Klik på Flyt, og vælg din nye mappe på den viste liste.
  9. Du kan dele billederne med andre ved at gøre den nye mappe til en delt mappe eller ved at dele et link.

Se dine billeder i gallerivisning

Du kan også se dine billeder i gallerivisning. Gallerivisning er en del af vores opdaterede webdesign og giver dig mulighed for at se miniaturer af billeder og andre filtyper.

Du kan se billeder (filtyperne .PNG, .JPEG og RAW), videoer, PDF'er, Microsoft Office-filer og Adobe Creative-filer med mere. Se den komplette liste over understøttede filer på dropbox.com.

Du åbner gallerivisning på dropbox.com ved at klikke på gitterikonet øverst til højre på skærmen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stadig dele en samling billeder?

Ja. Brug et delt link til at give en eller flere personer adgang til en mappe, der indeholder en samling af billeder.

Saml de relevante billeder i en mappe, og brug derefter et delt link til at give andre adgang til dem.

Kan jeg stadig dele billeder til Facebook eller Twitter direkte fra min Dropbox-konto?

Efter den 30. juni kan du ikke længere dele billeder direkte fra din Dropbox-konto til sociale medier. Du kan bruge delte links til at dele filer eller mapper på sociale medier.

Kan jeg stadig rulle hurtigt gennem mine billeder, som jeg plejer?

På den nye side Billeder sorteres dine billeder kronologisk, og det giver dig mulighed for at rulle gennem dine fotos. Hurtig rulning – med tidslinjen i højre side kan du hurtigt se billeder fra en bestemt dato – denne funktion vil ikke længere være tilgængelig efter 30. juni.

Hvordan påvirker det min lagerkvote, hvis jeg fjerner billeder fra mine albummer?

Husk på, at når du i dag tilføjer et billede i et album, vil billedet stadig blive gemt et andet sted på din Dropbox-konto. Hvis du fjerner et billede fra et album, uden at du sletter det fra det sted, hvor det er gemt, påvirker det ikke din lagerkvote. Hvis du vil se, hvor et billede i et album er gemt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for billedet og derefter vælge Vis i mappe.

Hvis du genskaber et album ved at downloade det og derefter uploade det til en mappe, kan du undgå at duplikere billederne ved at slette dem fra deres oprindelige placering, inden du uploader dem.