Hvad gør jeg, hvis lydfiler eller videoer ikke afspilles i Dropbox-mobilappen?

Opdateret Nov 21, 2023

Kontrollér følgende, hvis din video- eller lydfil ikke afspilles i Dropbox-mobilappen:

• Sørg for, at du har forbindelse til internettet (mobilnetværk eller Wi-Fi).
  • Sørg for, at du har en tredjepartsapp på din mobilenhed, der kan afspille det pågældende filformat.
    • For Dropbox-mobilappen gælder det, at applikationer skal komme fra Google Play Store (Android) eller App Store (Apple) for at kunne afspille video- og lydfiler
    • Hvis du ikke vil downloade en app, som kan afspille dine mediefiler, kan du bruge en app som Handbrake computerapp, som konverterer dine filer til formater, der understøttes af Dropbox
  • Dropbox-mobilappen bruger medieafspillere fra tredjeparter (ikke Dropbox) på din mobilenhed til at afspille video- og lydfiler
  • Hvis du ikke ønsker at downloade en tredjepartsapp, der kan afspille din filtype, kan du bruge et program, der kan konvertere filer (f.eks. Handbrake-computerprogrammet) til at konvertere filen til et format, der kan afspilles
  • Apple-enheder: Apple konverterer de fleste filer til et format, der kan afspilles uden brug af en anden app, så længe du har forbindelse til internettet (ved hjælp af Apples HLS-protokol (HTTP Live Streaming)
    • Hvis du ikke regner med at have internetforbindelse, skal du downloade en app, som kan afspille den pågældende filtype