{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kontakt Dropbox-support om manglende eller beskadigede filer

Dropbox-support kan hjælpe dig med at gendanne manglende eller beskadigede filer. Dette vil dog kræve yderligere oplysninger fra dig, så vores supportmedarbejdere nemmest kan finde og løse problemet. Følg instruktionerne i denne artikel omhyggeligt.

Definer problemet

Der kan være flere årsager til manglende eller beskadigede filer. Dropbox-support har brug for din hjælp til at forstå, hvad der præcist er sket, inden de kan løse problemet. Inden du følger trinnene i denne artikel, skal du først vide, hvilken type gendannelse du har brug for.

Når du ved, hvilken type gendannelse du har brug for, kan du læse videre for at se, hvordan du bedst kan videregive disse oplysninger til Dropbox-support.

Find linket til handlingen

De trin, du skal udføre, for at få et link til en begivenhed, er de samme, uanset hvilke type gendannelse du ønsker. Følg disse trin for at få linket/linkene til begivenheden, så du kan sende dem til Dropbox-support.

1. Log på dropbox.com.
  2. Naviger til dropbox.com/events.
    • Hvis den begivenhed, du leder efter, var i en delt mappe, skal du klikke på rullelisten Alle og vælge den delte mappe.
  3. Find den begivenhed, der omfatter de filer, du vil gendanne, og klik derefter på Filnavn og [X] andre filer.
    • Hvis begivenheden ikke hedder Filnavn og [X] andre filer, skal du angive navnet på hver enkelt fil eller mappe, når du kontakter Dropbox-support.
  4. Kopiér linket fra adressefeltet i din browser.
    • Hvis du har flere begivenheder, skal du bruge et begivenhedslink for hver. Du kan indsende dem alle i den samme supportanmodning.
    • Ved tilbageførsel af konto: Oplys et link til den ældste af de begivenheder, som Dropbox-support skal annullere. Dette kan være begrænset til enkelte mapper, eller det kan være alt det ikke-delte indhold i din konto.
    • Ved tilbageførsel af delte mapper: Oplys et begivenhedslink til hver af de delte mapper, du vil have gendannet.
  5. Kontakt Dropbox-support.

Jeg kan ikke finde linket til en begivenhed. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan finde en begivenhed, der hører til dit problem, kan du kontakte os. Så forsøger vores supportmedarbejdere at finde begivenhedslinket for dig.

Bemærk! Følg instruktionerne nøje, inden du kontakter os. Dropbox' supportmedarbejdere har brug for bestemte oplysninger fra dig for at kunne gendanne filer.

Sådan kontakter du Dropbox-support

Start med at sikre, at du har læst oplysningerne i afsnittet Find et link til begivenheden herover. Du skal vide præcis, hvilken handling du vil have Dropbox-support til at udføre på dine vegne. Du skal også videregive alle de påkrævede oplysninger til en supportmedarbejder, før vi kan udføre en gendannelse.

Hvis du allerede har en åben supportanmodning:

Send et svar til Dropbox-support med følgende oplysninger:

1. Linkene til de begivenheder, du har fundet frem til.
    • Hvis du ikke kunne finde et begivenhedslink, skal du angive så mange af nedenstående oplysninger som muligt:
      • To eller tre eksempelfilnavne (skal være specifikke)
      • Den omtrentlige filsti, herunder de delte mapper, hvor filerne skulle være placeret, f.eks. Dropbox/Mappe A/Undermappe/Delt mappe/Fil.pdf
      • Den omtrentlige dato for, hvornår filerne blev ødelagt eller forsvandt
  2. Den type gendannelse der skal udføres.
    • Annuller de begivenheder, du oplyser
    • Tilbageførsel af en eller flere delte mapper
    • Tilbageførsel af hele kontoen
  3. En erklæring, der giver Dropbox-support tilladelse til at udføre handlingerne på dine vegne (kopiér og indsæt nedenstående erklæring i din e-mail):
    • "Yes, I understand what a restoration will do, and I give you permission to take this action in my Dropbox account." (Jeg forstår, hvad der vil ske ved en gendannelse, og jeg giver Dropbox tilladelse til at udføre denne handling på min Dropbox-konto)

Få mere at vide om de typer gendannelse, du kan vælge.

Bemærk!

For Dropbox Basic-brugere og mange Dropbox Plus-brugere bliver filer slettet permanent 30 dage efter, at du har slettet dem. Disse filer kan ikke gendannes – heller ikke af en Dropbox-supportmedarbejder.

Brugere af Dropbox Professional og Business-brugere kan gendanne filer fra længere tilbage. Det samme gælder for Dropbox Plus-brugere, der har købt udvidet versionshistorik.

Hvis du skal åbne en ny supportanmodning:

1. Log på dropbox.com.
  2. Besøg Dropbox' supportside, og følg denne sti:
    1. Vælg din Dropbox-kontotype.
    2. Klik på Gendannelse af fil.
    3. Klik på Fortryd et stort antal ændringer i filer og mapper.
    4. Klik på Fortryd et stort antal ændringer.
  3. Beskriv dit problem i supportanmodningen, hvad du har gjort for at finde et begivenhedslink, og oplys alle andre relevante begivenhedslinks.
    • Hvis du ikke kunne finde et begivenhedslink, skal du angive så mange af nedenstående oplysninger som muligt:
      • To eller tre eksempelfilnavne (skal være specifikke)
      • Den omtrentlige filsti, herunder de delte mapper, hvor filerne skulle være placeret, f.eks. Dropbox/Mappe A/Undermappe/Delt mappe/Fil.pdf
      • Den omtrentlige dato for, hvornår filerne blev ødelagt eller forsvandt
  4. Den type gendannelse der skal udføres.
    • Annuller de begivenheder, du oplyser
    • Tilbageførsel af en eller flere delte mapper
    • Tilbageførsel af hele kontoen
  5. En erklæring, der giver Dropbox-support tilladelse til at udføre handlingerne på dine vegne (kopiér og indsæt nedenstående erklæring i din e-mail):
    • "Yes, I understand what a restoration will do, and I give you permission to take this action in my Dropbox account." (Jeg forstår, hvad der vil ske ved en gendannelse, og jeg giver Dropbox tilladelse til at udføre denne handling på min Dropbox-konto)

Bemærk!

For Dropbox Basic-brugere og mange Dropbox Plus-brugere bliver filer slettet permanent 30 dage efter, at du har slettet dem. Disse filer kan ikke gendannes – heller ikke af en Dropbox-supportmedarbejder.

Brugere af Dropbox Professional og Business-brugere kan gendanne filer fra længere tilbage. Det samme gælder for Dropbox Plus-brugere, der har købt udvidet versionshistorik.