{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Måder at beskytte din Dropbox-konto på

Hvis din computer eller mobilenhed er blevet væk eller stjålet, eller du er bekymret for din kontos sikkerhed, kan du gøre adskillige ting.

Afsnit i artiklen:

Skift din adgangskode

Du kan ændre din adgangskode via siden Kontoindstillinger på din Dropbox-konto. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke bruger til andre tjenester.

Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Indstil totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse er en meget effektiv måde at beskytte din konto mod uautoriseret adgang på. Når du logger på Dropbox, skal du indtaste den kode, der er sendt til din telefon eller en godkenderapp til mobilenheder. Se, hvordan du indstiller totrinsbekræftelse.

Slå en enheds sidst kendte IP-adresse op

En computers eller mobilenheds sidst kendte IP-adresse bliver registreret, når Dropbox opretter forbindelse til internettet fra enheden. IP-adressen kan bruges til at finde enhedens omtrentlige geografiske placering, da den oprettede forbindelse via en internetudbyder. Du kan se disse oplysninger under fanen Sikkerhed i dine kontoindstillinger.

Træk musen hen over ikonet "i" for at se den seneste IP-adresse, der er blevet registreret. I øjeblikket viser vi landet for den sidst kendte IP-adresse, men du kan bruge enhver søgetjeneste til IP-adresser til at få mere detaljerede oplysninger.

Afbryd forbindelsen til enheder, websessioner og apps

Fra fanen Sikkerhed kan du også afbryde forbindelsen til enheder, websessioner og apps efter behov ved at klikke på det tilhørende X. Det hjælper med at forhindre uautoriserede ændringer af din konto.

• Hvis du afbryder forbindelsen til en computer eller mobilenhed, registrerer du ikke længere nye IP-adresser fra den pågældende enhed. Du deaktiverer også synkronisering til og fra enheden.
  • Hvis du er logget på Dropbox via en webbrowser, når du afbryder forbindelsen til en websession, logges du af og skal bruge din adgangskode for at logge på igen.
  • Hvis en app fra en tredjepart er forbundet med din konto, og du afbryder forbindelsen til den, kan appen ikke længere få adgang til din Dropbox-konto. Hvis du vil genoprette forbindelsen, skal du bruge din adgangskode.

Fjernslet Dropbox-mappen på en enhed

Som bruger af Dropbox Plus eller Dropbox Business kan du bruge fjernsletning til at slette Dropbox-mappen fra en enhed, når du afbryder forbindelsen til den. Se, hvordan du bruger fjernsletning.

Dropbox Business-teamadministratorer og -teammedlemmer

Dropbox Business-teamadministratorer kan logge på teammedlemmers konti ved hjælp af funktionen Log på som bruger. Teamadministratorer, der logger på teammedlemmers konti, har følgende muligheder:

• Se et teammedlems mappestruktur
  • Dele filer og mapper med andre
  • Se, åbne og downloade filer
  • Slette filer eller gendanne slettede filer

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, og du tror, at andre har adgang til din konto, fordi en af ovenstående handlinger er foretaget på din konto, skal du først kontakte din teamadministrator.

Relaterede emner