Jeg har ikke længere adgang til min e-mailadresse og kan derfor ikke skifte adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

Som med mange andre onlinetjenester skal du have en aktiv e-mailadresse for at kunne oprette en Dropbox-konto. Dropbox kræver også, at du har adgang til e-mailadressen, hvis du vil skifte adgangskode til kontoen. Denne sikkerhedsprocedure er med til at beskytte din konto mod uautoriseret adgang.

Hvis du har mistet adgangen til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, kan vi ikke hjælpe dig med at få adgang igen. Der er dog nogle forskellige ting, du kan prøve, for at få adgang igen.

Få adgang til din Dropbox-konto, når du stadig har adgangskoden til kontoen

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, men du stadig kan huske din adgangskode, kan du prøve at logge på din Dropbox-konto og derefter ændre din e-mailadresse med det samme.

Kontakt din e-mailudbyder

Hvis du har mistet adgangen til din e-mailadresse (f.eks. fordi du mangler adgangskoden), anbefaler vi, at du kontakter din e-mailudbyder for at få adgang til e-mailkontoen.

Det er kun e-mailudbyderen, der kan hjælpe dig med at få adgang til din e-mailkonto igen. Dropbox er ikke e-mailudbyder, og vi kan ikke kontakte din e-mailudbyder på dine vegne.

Få adgang til din Dropbox-konto efter en automatisk nulstilling af adgangskoden

Dropbox vil med jævne mellemrum nulstille adgangskoder som en forebyggende sikkerhedsforanstaltning for at beskytte konti. Hvis du vil vide, om dette problem påvirker din konto, kan du prøve at logge på din Dropbox-konto igen og sammenligne den viste meddelelse med denne fejlmeddelelse.

• Hvis du ikke ser denne fejlmeddelelse, og du ikke har adgang til e-mailadressen eller adgangskoden til din Dropbox-konto, kan vi ikke hjælpe dig med at få adgang til kontoen.
  • Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, og du allerede har modtaget en automatisk mail fra os, skal du besvare e-mailen og forklare, at du får vist denne fejlmeddelelse.

Få adgang til din Dropbox-konto via en anden forbundet enhed

Hvis adgangskoden til din private Dropbox-konto er udløbet, kan du nulstille adgangskoden ved at følge disse instruktioner:

1. Prøv at logge på dropbox.com eller Dropbox-appen med din udløbne adgangskode.
  2. Klik på Jeg kan ikke genoprette min konto ved hjælp af denne side nederst.
  3. Klik på Ja.
  4. Klik på Send meddelelser. Der sendes meddelelser til alle dine forbundne enheder.
  5. Klik på Detaljer, når du ser meddelelsen på din forbundne enhed.
  6. Klik på Fortsæt (nettet) eller Ja (mobil).
  7. Indtast din nye e-mailadresse.
  8. Klik på Send

Du modtager et link til nulstilling af adgangskoden i indbakken til din nye e-mailadresse. Klik på Nulstil adgangskode. Indtast derefter din nye adgangskode, og klik på Send.

Når du har nulstillet adgangskoden, skifter din Dropbox-kontos e-mailadresse til din nye e-mailadresse.

Hvad nu, hvis intet af ovenstående hjælper?

Som nævnt tidligere i artiklen: Hvis du ikke har adgang til den e-mailadresse, du bruger til din Dropbox-konto, og du ikke kender adgangskoden, kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke hjælpe dig med at få adgang til kontoen igen. Det er kun din e-mailudbyder, der kan hjælpe dig med at få adgang til din e-mailkonto. Hvis din e-mailudbyder kan give dig adgang til kontoen igen, kan du derefter anmode om et link til nulstilling af adgangskoden til din Dropbox-konto.