{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Jeg har ikke længere adgang til min e-mailadresse og kan derfor ikke ændre min adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

Som med mange andre onlinetjenester, skal du have en aktiv e-mailadresse for at kunne oprette en Dropbox-konto. Dropbox kræver også, at du har adgang til e-mailadressen, hvis du har brug for at nulstille adgangskoden til kontoen. Denne sikkerhedsprocedure er med til at beskytte din konto mod uautoriseret adgang.

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, du bruger til din Dropbox-konto, kan vi ikke hjælpe dig med at få adgang igen. Der er dog nogle forskellige ting, du kan prøve, for at få adgang igen.

Få adgang til din Dropbox-konto, når du stadig har adgangskoden til kontoen

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, men du stadig kan huske din adgangskode, kan du prøve at logge på din Dropbox-konto og derefter ændre din e-mailadresse med det samme.

Få adgang til din Dropbox-konto ved at kontakte din e-mailudbyder

Hvis du ikke længere har adgang til din e-mailadresse, anbefaler vi, at du kontakter din e-mailudbyder for at få adgang til e-mailkontoen. Det er kun e-mailudbyderen, der kan hjælpe dig med at få adgang til din e-mailkonto igen. Dropbox er ikke e-mailudbyder, og vi kan ikke kontakte din e-mailudbyder på dine vegne.

Få adgang til din Dropbox-konto efter en automatisk nulstilling af adgangskoden

Dropbox vil med jævne mellemrum lade adgangskoder udløbe, da vi bruger det som en proaktiv sikkerhedsfunktion for at beskytte konti. Hvis du vil vide, om dette problem påvirker din konto, kan du prøve at logge på din Dropbox-konto igen og sammenligne den viste meddelelse med denne fejlmeddelelse.

• Hvis du ikke ser denne fejlmeddelelse, og du ikke har adgang til e-mailadressen eller adgangskoden til din Dropbox-konto, kan vi ikke hjælpe dig med at få adgang til kontoen.
  • Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, og du allerede har modtaget en automatisk mail fra os, skal du besvare e-mailen og forklare, at du får vist denne fejlmeddelelse.

Få adgang til din Dropbox-konto via en anden forbundet tjeneste

Hvis du ikke kan få adgang til din Dropbox-konto på dropbox.com eller en af dine forbundne enheder, skal du tænke over, om du har forbundet din konto med en anden enhed. Hvis du f.eks. bruger Dropbox på både din hjemmecomputer og en telefon eller tablet, er du måske stadig logget på appen på en af disse enheder.

Hvis det er tilfældet, kan du bruge denne enhed til at overføre dine filer til en ny konto:

I begge tilfælde kan du også midlertidigt gemme dine filer i en lokal mappe på din computer eller mobilenhed og derefter uploade dem til en ny Dropbox-konto.

Hvad nu, hvis intet af ovenstående hjælper?

Som nævnt tidligere i artiklen: Hvis du ikke har adgang til den e-mailadresse, du bruger til din Dropbox-konto, og du ikke kender adgangskoden, kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke hjælpe dig med at få adgang til kontoen igen. Det er kun din e-mailudbyder, der kan hjælpe dig med at få adgang til din e-mailkonto. Hvis din e-mailudbyder kan give dig adgang til kontoen igen, kan du derefter anmode om et link til nulstilling af adgangskoden til din Dropbox-konto.