{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan ser jeg den ledige plads på min Dropbox-konto?

Du ser nemmest, hvor meget plads du har tilbage i din Dropbox, under Konto på dropbox.com:

Privat Dropbox: Se min ledige lagerplads

Dropbox Business: Se min ledige lagerplads

Hvis du løber tør for plads på din private konto, kan du overveje at opgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Sådan tjekker du kontoens plads på dropbox.com

Sådan tjekker du din ledige plads på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger for at åbne kontomenuen.
  4. Linjen under din e-mailadresse viser den ledige Dropbox-plads .

Bemærk! Hvis du har parret en arbejdskonto og en privat konto, skal du vælge den konto, du vil se den ledige plads for, nederst til venstre på siden.

Sådan ser du den gratis plads, du har optjent

Dropbox giver dig mange muligheder for at optjene gratis plads. Sådan ser du, hvor meget plads du allerede har optjent, og hvordan du kan få mere:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på siden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Hvis du har forbundet en privat konto og en arbejdskonto, skal du vælge den konto, du vil se pladsen for.
  5. Klik på fanen Plan, og rul ned til Optjen mere plads.