Se, hvor meget plads du har tilbage på din Dropbox-konto

Den hurtigste måde til at se, hvor meget plads du har tilbage i din Dropbox, er fra sektionen Konto på dropbox.com:

Privat Dropbox: Se min ledige lagerplads

Dropbox Business: Se min ledige lagerplads

Hvis du løber tør for plads på din private konto, kan du overveje at opgradere til Dropbox Plus.

Se kontoens plads på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger for at åbne kontomenuen.
  4. Linjen under e-mailadressen viser, hvor meget plads du har tilbage i Dropbox.

Bemærk!

• Hvis du har parret en arbejdskonto og en privat konto, skal du vælge den konto, du vil se den ledige plads for, på siden Indstillinger.

Få flere oplysninger

Dropbox' ydeevne kan blive forringet, hvis du har flere end 300.000 filer.