Hvordan ser jeg den ledige plads på min Dropbox-konto?

Du ser nemmest, hvor meget plads du har tilbage i din Dropbox, under Konto på dropbox.com:

Privat Dropbox: Se min ledige lagerplads

Dropbox Business: Se min ledige lagerplads

Hvis du løber tør for plads på din private konto, kan du overveje at opgradere til Dropbox Plus eller Professional.

Sådan tjekker du kontoens plads på dropbox.com

Sådan tjekker du din ledige plads på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger for at åbne kontomenuen.
  4. Linjen under din e-mailadresse viser den ledige Dropbox-plads .

Bemærk! Hvis du har parret en arbejdskonto og en privat konto, skal du vælge den konto, du vil se den ledige plads for, nederst til venstre på siden.

Sådan ser du den gratis plads, du har optjent

Dropbox giver dig mange muligheder for at optjene gratis plads. Sådan ser du, hvor meget plads du allerede har optjent, og hvordan du kan få mere:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på siden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Hvis du har forbundet en privat konto og en arbejdskonto, skal du vælge den konto, du vil se pladsen for.
  5. Klik på fanen Plan, og rul ned til Optjen mere plads.