Er jeg kvalificeret til pladskampagnen fra ASUS + Dropbox?

Når du bruger Dropbox på en ASUS-enhed, som er omfattet af et kampagnetilbud, er det lettere end nogensinde før at få adgang til og dele dine vigtigste dokumenter, billeder og videoer, uanset hvor du er.

Hvis du har købt en ny ASUS-computer i udvalgte lande i maj 2015 eller senere, kan du være kvalificeret til at få yderligere 25 GB Dropbox-plads i seks måneder.

Afsnit i artiklen:

Kampagnevilkår og kvalifikation

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

Kampagnepladsen på 25 GB er gyldig i seks måneder.

Hvordan kan jeg se, om min enhed er kvalificeret?

Din enhed kan være kvalificeret, hvis Dropbox-installationsprogrammet er forudinstalleret på din enhed. For at indløse kampagnetilbuddetskal du gennemføre mindst fem trin i guiden Kom i gang.

Kampagnetilbuddet gælder kun for nye brugere af Dropbox. Hvis du forbinder din ASUS-enhed til en eksisterende Dropbox-konto, modtager du ikke kampagnepladsen.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse kampagnetilbuddet for ASUS-enheder én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej. Kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af en ny, kvalificeret enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til kampagneplads?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagneplads:

• Du har forbundet din enhed til en eksisterende Dropbox-konto. Dette kampagnetilbud gælder kun nye brugere af Dropbox.
  • Du har allerede indløst et kampagnetilbud på en ASUS-enhed. Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang.
  • Dropbox-installationsprogrammet var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden. Hver enkelt enhed kan kun indløse et kampagnetilbud én gang.

Hvordan kan jeg se, om Dropbox var forudinstalleret på min enhed?

Hvis Dropbox er forudinstalleret på din ASUS-enhed, vises ikonet for Dropbox-installationsprogrammet på computerens skrivebord, når den startes første gang.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvordan indløser jeg kampagnepladsen på min ASUS-computer?

Hvis din computer er kvalificeret, skal du gennemføre følgende trin for at indløse din plads:

1. Dobbeltklik på det forudinstallerede Dropbox-installationsprogram på din kvalificerede enhed.
  2. Opret en Dropbox-konto via Dropbox-programmet på din kvalificerede enhed.
  3. Gennemfør mindst fem trin i vores guide Kom i gang.

Hvordan forbinder jeg min ASUS-computer med Dropbox?

1. Find Dropbox-ikonet på computeren, og dobbeltklik på det. Dette vindue vises:

2. Klik på Indløs plads, og opret en konto.

3. Dropbox installeres automatisk, og din computer forbindes til din Dropbox.

Bemærk: Du skal anvende ASUS-installationsprogrammet på skrivebordet på din enhed. Hvis du tidligere har installeret en anden version af Dropbox, f.eks. fra Dropbox' website, skal du fjerne den pågældende version, før du installerer versionen på dit skrivebord.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Hvis du ikke kan indløse din kampagneplads fra din kvalificerede enhed, skal du tjekke følgende:

1. Har du forbundet din ASUS-computer med en eksisterende Dropbox-konto? Kampagnetilbuddet gælder kun for nye brugere af Dropbox.
  2. Har du gennemført mindst fem trin i vores guide Kom i gang?
  3. Loggede du på Dropbox med en anden Dropbox-konto? Du kan kun indløse kampagnetilbuddet med den første Dropbox-konto, du brugte til at logge på Dropbox på den kvalificerede enhed. Kampagnetilbuddet kan ikke overføres mellem konti. Hvis du ikke har adgang til den e-mailadresse, som du brugte til at logge på Dropbox på din enhed, kan du ikke indløse kampagnetilbuddet.
  4. Har du indløst en anden ASUS-kampagne? Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til at indløse den samme type kampagnetilbud én gang.
  5. Var din enhed istandsat eller brugt? Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af en ny, kvalificeret enhed.
  6. Installerede du Dropbox på din commputer ved hjælp af genvejen til installationsprogrammet på skrivebordet? Hvis du tidligere har installeret en anden version af Dropbox, f.eks. fra Dropbox' website, skal du fjerne den pågældende version, før du installerer versionen på dit skrivebord.

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

Bekræft din kampagneplads på din kontoside ved at klikke på Vis al optjent plads.

Kampagnens ophør

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Udløbsdatoen for din bonusplads findes på din kontoside ved at klikke på Vis al optjent plads.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vender din Dropbox-pladsgrænse automatisk tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger. Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Vilkår for Dropbox' 6-måneders kampagne for ASUS-enheder til at opnå mere lagerplads

På de ASUS-computere, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto og (b) gennemfører Dropbox' "Kom i gang"-vejledning. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i seks måneder vil have 25 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til hver konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end ASUS. Når kampagneperioden på seks måneder slutter, vil kampagnepladsen på 25 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox er underlagt Dropbox' servicebetingelser, politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår på http://www.dropbox.com/terms. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien og Krim-regionen.