Er jeg kvalificeret til pladskampagnen fra ASUS + Dropbox?

Visse ASUS-computere indeholder et kampagnetilbud om ekstra Dropbox-plads. Kampagnetilbuddet følger som udgangspunkt med nye ASUS-computere, der er købt i udvalgte lande fra og med maj 2015.

Pladsmængden og kampagnelængden afhænger af, hvordan du tilbydes at downloade Dropbox til din nye computer:

• 25 GB i 6 måneder: Hvis Dropbox-ikonet vises på din computers skrivebord, første gang du tænder den, kan du få 25 GB plads i 6 måneder
  • 25 GB i 12 måneder: Hvis Dropbox-ikonet vises i din computers Giftbox, kan du få 25 GB i 12 måneder

Hvis Dropbox-ikonet hverken er forudinstalleret på din computers skrivebord eller i Giftbox, er du ikke kvalificeret til kampagnen. Klik her for at se de øvrige vilkår og kvalifikationskrav.

Afsnit i artiklen:

Kampagnevilkår og kvalifikation

Dropbox' pladskampagne på ASUS-computere er underlagt følgende vilkår:

• Kampagnen er kun for nye brugere af Dropbox
  • Din ASUS-enhed skal forbindes til en ny Dropbox-konto
  • Kampagnen kan ikke kombineres med andre tilbud
  • Du kan ikke indløse tilbuddet, hvis du tidligere har indløst et andet Dropbox-tilbud på samme computer – heller ikke, hvis du bruger en anden Dropbox-konto

Hvor længe er kampagnepladsen gyldig?

• 25 GB i 6 måneder: Hvis Dropbox-ikonet vises på din computers skrivebord, første gang du tænder den, kan du få 25 GB plads i 6 måneder
  • 25 GB i 12 måneder: Hvis Dropbox-ikonet vises i din computers Giftbox, kan du få 25 GB i 12 måneder

Hvordan kan jeg se, om min enhed er kvalificeret?

Din ASUS-enhed er sandsynligvis kvalificeret, hvis et af følgende udsagn er sandt:

• Dropbox-installationsprogrammet var forudinstalleret på skrivebordet på din ASUS-computer
  • Du har adgang til Dropbox via Giftbox på din ASUS-computer

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse kampagnetilbuddet for ASUS-enheder én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej. Kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af en ny, kvalificeret enhed.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvis din computer er kvalificeret, kan du indløse din plads på tre måder:

• Via det forudinstallerede Dropbox-installationsprogram på skrivebordet på din ASUS-computer
  • Via ASUS' Anbefalede apps
  • Via ASUS Giftbox

Indløsning via det forudinstallerede Dropbox-installationsprogram på skrivebordet på din ASUS-computer

På de enheder, hvor Dropbox er forudinstalleret, vises ikonet for Dropbox-installationsprogrammet på computerens skrivebord, når den startes første gang. Dobbeltklik på ikonet, følg installationsvejledningen, og opret en Dropbox-konto. Gennemfør derefter mindst fem af de syv trin i Kom i gang-vejledningen.

Indløsning via ASUS' Anbefalede apps

Når du tænder din ASUS-computer første gang, viser widgetten Anbefalede apps en række apps, du kan installere. Dropbox skulle gerne være markeret på forhånd. Klik på knappen Installer, følg installationsvejledningen, og opret en Dropbox-konto.

ASUS' Anbefalede apps

Indløsning via ASUS Giftbox

Din ASUS-enhed indeholder en ASUS Giftbox, hvor Dropbox er placeret i sektionen Eksklusive. Dropbox findes dog kun i Giftbox, hvis du ikke tidligere har installeret Dropbox på din ASUS-computer.

Klik på knappen Installer, følg vejledningen, og opret en Dropbox-konto.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Tjek følgende, hvis du ikke kan indløse din kampagneplads på din kvalificerede enhed:

• Har du forbundet din ASUS-computer med en eksisterende Dropbox-konto?
    • Kampagnen er kun for nye brugere af Dropbox.
  • Har du gennemført mindst fem trin i vores guide Kom i gang?
  • Loggede du på Dropbox med en anden Dropbox-konto?
    • Du kan kun indløse kampagnetilbuddet med den Dropbox-konto, du oprettede på den kvalificerede enhed. Du skal også logge på Dropbox med den nye konto på den pågældende enhed. Kampagnetilbuddet kan ikke overføres mellem konti. Du kan ikke indløse kampagnetilbuddet, hvis du har mistet adgangen til den e-mailadresse, du brugte til at oprette din Dropbox-konto.
  • Har du indløst en anden ASUS-kampagne?
    • Den enkelte bruger kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang.
  • Var din enhed istandsat eller brugt?
    • Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af en ny, kvalificeret enhed.
  • Installerede du Dropbox via genvejen til installationsprogrammet på dit skrivebord eller via Dropbox-linket i ASUS Giftbox?

Hvordan kan jeg se, om det lykkedes mig at indløse kampagnetilbuddet?

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Se efter en Asus-kampagne under Optjen mere plads.

Kampagnens ophør

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Under Optjen mere plads kan du se Asus-kampagnen og udløbsdatoen.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vender din Dropbox-pladsgrænse automatisk tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Efter kampagnen vil en Basic-konto eksempelvis vende tilbage til 2 GB (plus eventuel plads, du har optjent gennem henvisninger eller andre bonusser). Hvis du er over din grænse, når kampagnen udløber, kan du ikke gemme nye filer i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Vilkår for Dropbox' 12-måneders pladskampagne for ASUS-enheder

På de ASUS-computere, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto og (b) gennemfører Dropbox' "Kom i gang"-vejledning. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med en privat plan, som i enten seks eller tolv måneder (afhængigt af den købte ASUS-enhed) får 25 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Den enkelte bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til en enkelt konto. Kampagnen er ikke nødvendigvis tilgængelig for de brugere, der tidligere har indløst et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end ASUS. Når kampagneperioden på enten seks eller tolv måneder udløber, fjernes de 25 GB kampagneplads automatisk fra brugerens Dropbox-konto. Brug af Dropbox er underlagt Dropbox' servicebetingelser, persondatapolitik og andre vilkår på http://www.dropbox.com/terms. Kampagnen er ikke tilgængelig i Cuba, Iran, Kina, Nordkorea, Sudan, Syrien og Krim-regionen.