Er min Dell-enhed kvalificeret til Dropbox' pladskampagne?

Afsnit i artiklen:

Kampagnevilkår og kvalifikation

Hvad er Dropbox-kampagnen på Dell-enheder?

Hvis du for nylig har købt en personlig computer eller Android-tablet fra Dell, kan du være kvalificeret til at få 20 GB ekstra Dropbox-plads.

• Bemærk! Nogle Dell-kampagner gælder måske kun nye brugere af Dropbox.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse dette kampagnetilbud én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej. Kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til at indløse kampagnepladsen?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagnepladsen:

• Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang. Du kan for eksempel ikke indløse Dell-kampagnen mere end én gang, heller ikke selvom du køber flere kvalificerede Dell-enheder.
  • Dropbox-appen var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden. Hver enkelt enhed kan kun optjene kampagneplads én gang.
  • Nogle Dell-kampagner gælder måske kun nye brugere af Dropbox.

Indløsning af kampagnetilbud

Hvordan indløser jeg denne kampagne?

Gør følgende for at modtage yderligere 20 GB plads i din Dropbox-konto:

1. Opret en konto eller log på via Dropbox-applikationen på din kvalificerede Dell-enhed for at forbinde den til Dropbox.
  2. Gennemfør mindst fem trin i vores guide Kom i gang inden for 90 dage efter, at du har forbundet din kvalificerede Dell-enhed til din Dropbox-konto.

Hvordan forbinder jeg min Dell-computer med Dropbox?

Du kommer i gang ved at klikke på Dropbox-installationsprogrammet på din nye computer. Dropbox-ikonet kan være placeret forskellige steder afhængigt af din enhed. Du kan f.eks. kigge følgende steder:

• På skrivebordet
  • På proceslinjen
  • På et Metro-felt

Når du starter Dropbox-installationsprogrammet på din Dell-enhed, vil du se følgende vindue, hvis din Dell-enhed er kvalificeret til denne kampagne:

Du kan oprette en ny Dropbox-konto ved at udfylde oplysningerne på denne side. Klik på log på, hvis du allerede har en Dropbox-konto.

Hvordan forbinder jeg min Dell-tablet med Dropbox?

For at forbinde din Dell Android-tablet skal du finde Dropbox-appen i app-skuffen og logge på din Dropbox-konto.

Jeg kan ikke indløse kampagnepladsen på en kvalificeret enhed. Kan I hjælpe mig?

Hvis du ikke kan indløse din kampagneplads fra din kvalificerede enhed, skal du tjekke følgende:

• Har du gennemført mindst fem ud af syv trin i vores guide Kom i gang? Bemærk, at du skal gennemføre disse trin inden for 90 dage efter, at du har forbundet din Dropbox-konto til din Dell-enhed.
  • Loggede du på Dropbox-appen med en anden Dropbox-konto? Du kan kun indløse kampagnetilbuddet med den første Dropbox-konto, du brugte til at logge på Dropbox på den kvalificerede enhed. Kampagnetilbuddet kan ikke overføres mellem konti. Hvis du ikke har adgang til den e-mailadresse, som du først brugte til at logge på Dropbox på din enhed, kan du ikke indløse kampagnetilbuddet.
  • Nogle Dell-kampagner gælder måske kun nye brugere af Dropbox.

Kampagnens ophør

Hvordan kan jeg se, hvornår min kampagneplads udløber?

Du kan tjekke, hvornår din kampagneplads udløber, ved at gå til din kontoside og klikke på Vis optjent plads.

Hvad sker der, når min kampagneplads udløber?

Når dit kampagnetilbud udløber, vil din Dropbox-pladsgrænse automatisk vende tilbage til det, den var uden kampagnepladsen. Hvis du for eksempel har en Basic-konto, vil din grænse vende tilbage til 2 GB plus eventuel plads, som du måtte have optjent gennem henvisninger eller andre bonusordninger.

Hvis du er over din grænse efter udløbsdatoen, vil du ikke længere kunne gemme nye billeder, videoer og dokumenter i Dropbox. Du kan få mere plads ved at opgradere til Dropbox Plus.

Ønsker du specifik Dell-support? Gå til Dells supportcenter.

Vilkår for Dropbox' et-års kampagne til Dell-enheder

På de Dell-pc'er og -tablets, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som (a) opretter en Dropbox-konto eller logger på en eksisterende konto og (b) gennemfører Dropbox' "Kom i gang"-vejledning inden for 90 dage efter at have forbundet sin Dell-enhed med sin Dropbox-konto. Kampagnen gælder for en enkelt Dropbox-konto med et privat abonnement, som i ét år vil have 20 GB ekstra lagerplads ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med en gratis konto. Hver bruger kan kun benytte sig af ét kampagnetilbud af denne type til hver konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget et Dropbox-kampagnetilbud i forbindelse med et køb af en enhed fra en anden producent end Dell. Når kampagneperioden på ét år slutter, vil kampagnepladsen på 20 GB, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox er underlagt Dropbox' servicebetingelser, politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår på http://www.dropbox.com/terms. Kampagnen er ikke tilgængelig i Kina, Cuba, Iran, Nordkorea, Sudan, Syrien og Krim-regionen.