Overlejringerne på Dropbox-ikonerne vises ikke korrekt

Leder du efter Dropbox-badget? Se, hvorfor det muligvis ikke vises.

Der kan være flere årsager til, at der ikke vises Dropbox-synkroniseringsikoner ud for dine filer.

Den mest sandsynlige forklaring er, at Dropbox er lukket ned uventet. Der vises kun ikonoverlejringer over dine filer, når Dropbox kører. Du kan se, om Dropbox kører, ved at kigge efter Dropbox-ikonet på din menu- eller proceslinje.

• Windows: Du finder og kører Dropbox-appen i menuen Start > Programmer
  • Mac: Du finder og kører Dropbox-appen i mappen Programmer
  • Linux: Du finder og kører Dropbox-appen i mappen Programmer > Internet

Hvis du stadig har problemer med ikonerne, selvom du har bekræftet, at Dropbox kører, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Indstillingen Start Dropbox ved opstart af system er ikke markeret i dine præferencer, eller Dropbox er blevet tvunget til at lukke.
  • Du kigger på en inaktiv Dropbox-mappe på dens tidligere placering.
  • Du er nødt til at gendanne integrationen af Dropbox i operativsystemet ved at geninstallere Dropbox.
    • Geninstallation løser eventuelle installationsproblemer, f.eks. en ødelagt ikonfil, der får ikoner til at forsvinde eller blive vist forkert.

Hvis ingen af ​​disse muligheder fungerer, kan du have en beskadiget indstillingsfil. Det er muligt at rette dine indstillinger ved at afbryde forbindelsen og derefter genoprette forbindelsen til din computer.

Få flere oplysninger

I specifikke operativsystemer kan der være andre forklaringer på, hvorfor overlejringerne ikke fungerer på alternative konfigurationer af Dropbox:

Linux

I Linux

• Hvis du åbner din Dropbox-mappe fra et symbolsk link, ødelægger du både overlejringer og den Dropbox-genvejsmenu, der vises, når du højreklikker på en fil eller mappe.
  • Dropbox anvender Dropbox Nautilus-udvidelsen til genvejsmenuen og ikonoverlejringerne. Hvis du har installeret Dropbox fra kommandolinjen og ikke ser ikonoverlejringer i din Dropbox-mappe, kan du prøve at downloade og installere Linux-pakken.

Macintosh

I Mac OS X

Installation af Dropbox uden en administrativ adgangskode ødelægger alle overlejringer. Reinstallation ved hjælp af en administrators adgangskode bør løse problemet.

Hvis du har andre programmer eller tjenester, der også tilføjer overlejringsikoner eller genvejsmenuer til filerne i din Dropbox-mappe, kan du prøve at afslutte eller fjerne dem midlertidigt og derefter genstarte Dropbox og Finder.

• Sådan genstarter du Dropbox:
    1. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen.
    2. Klik på tandhjulet, og vælg Afslut Dropbox.
  • Sådan genstarter du Finder:
    1. Klik på Apple-ikonet øverst på skærmen.
    2. Klik på Gennemtving lukning.
    3. Vælg Finder, og klik på Genstart.

Vista/Win7/Win8/Win10

Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

• Hvis din Dropbox-mappe er placeret ved roden (eller øverste niveau) af en partition eller harddisk, kan Dropbox have problemer med at få adgang til visse indstillingsfiler. Hvis du flytter mappen til en anden placering på din harddisk, bør det løse problemet.
  • Installation af Dropbox uden en administrativ adgangskode ødelægger alle overlejringer. Reinstallation ved hjælp af en administrators adgangskode bør løse problemet.
  • Windows har en grænse på 15 overlejringsikoner, som Windows Stifinder kan indlæse, og operativsystemet reserverer fire til eget brug. Du kan se i registreringsdatabasen, hvor mange overlejringer du har registreret:
    1. Tryk på Windows-tasten + R, og indtast regedit.
    2. Naviger til registreringsdatabasenøglen med denne sti:

3. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ShellIconOverlayIdentifiers

Rul til højre for at se den fulde kommandolinje.

Dropbox-overlejringerne vises, hvis de er mellem de første 15 positioner. Hvis ikke, skal du gøre plads til dem. Bemærk, at du dermed sletter eller nedprioriterer andre programmers overlejringer, så du bør kun fortsætte, hvis du ved, hvad du kommer til at påvirke.

4. Hvis du beslutter at fortsætte, kan du vælge individuelle nøgler og slette dem ved at højreklikke på dem. Hvis du ikke vil slette dem, kan du omdøbe dem og placere et Z i begyndelsen, så de placeres i slutningen af ​​den alfabetisk sorterede liste.
    5. Afslut explorer.exe, og genstart fra Joblisten. Du kan også genstarte din computer.
    6. Start Dropbox, så bør synkroniseringsikonerne blive vist igen.