Hvorfor kan jeg ikke se Dropbox' synkroniseringsikoner på mine filer eller mapper?

Det kan ske, at Dropbox' synkroniseringsikoner ikke vises korrekt på Windows-computere. Problemet opstår sjældent, men det kan forekomme, hvis du for nylig har opgraderet til en ny version af Windows, eller hvis du har installeret nye programmer på din computer. Filer og mapper synkroniseres stadig, men ikonerne vises bare ikke.

Du kan løse problemet ved at geninstallere den nyeste version af Dropbox-computerappen. Du finder installationsprogrammet her. Angiv din computers administratoradgangskode, hvis du anmodes om det.

Hvis problemet ikke er løst, efter at du har geninstalleret Dropbox på computeren, kan du se yderligere fejlfindingstrin her.