Endre profilinformasjon på Dropbox-kontoen

Dropbox-profilen din inneholder kontoinformasjonen din, deriblant:

• E-postadresse
  • Passord
  • Brukernavn
  • Profilbilde (valgfritt)

Hvis du er medlem av et Dropbox-team (for eksempel gjennom et Dropbox Business- eller Dropbox Education-abonnement), vil profilen din også inneholde navnet på teamet.

Det er viktig å holde profilen din oppdatert. Dette hjelper oss med å holde deg informert om kontoen din, og hjelper deg med å få tilgang til kontoen din hvis du glemmer passordet. Du kan endre profilinformasjonen ved å gå til siden med kontoinnstillinger på dropbox.com.

Endre passordet ditt på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Sikkerhet-fanen.
  5. Klikk på Bytt passord eller Har du glemt passordet?

Endre e-postadressen din på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg fanen Profil.
  5. Klikk på Endre e-post.

Endre brukernavnet ditt på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg fanen Profil.
  5. Klikk på Endre ved siden av navnet ditt.

Andre handlinger du kan foreta deg på kontoinnstillingersiden:

Dropbox Business-administratorer

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-, Dropbox Enterprise- eller Dropbox Education-team, kan du endre navnet på teamet når som helst.

Dropbox Business-brukere

Hvis du har koblet til både en privat og en arbeidsrelatert Dropbox-konto, vil du se en fane på Innstillinger-siden for hver konto. På disse fanene kan du:

• Fjerne tilknytningen til Dropbox-kontoene på Profil-fanen
  • Aktivere to-trinns verifisering på Sikkerhet-fanen
  • Endre språkinnstillingene på fanen Profil.

Dropbox Plus-brukere

Finn ut hvordan du endrer faktureringsinformasjonen til Dropbox Plus-kontoen.

Beslektede artikler

Hva om nettstedet til Dropbox ikke lastes, eller lastes feil?