{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan endrer jeg brukernavn eller profilbilde?

Dropbox-profilbilder og -brukernavn gjør Dropbox-kontoen mer personlig og er synlige for venner og medarbeidere – denne funksjonen kan også gjøre det lettere for andre å kjenne deg igjen på Dropbox. Profilbilder vises for eksempel i Dropbox-badgen når du og andre samarbeider om en fil.

Du kan også se profilbildet ditt øverst på siden på dropbox.com.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan endre navnet ditt på dropbox.com

Slik endrer du navnet ditt på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg fanen Profil.
  5. Klikk på Endre ved siden av navnet ditt.

Hvordan angi eller endre et profilbilde

Slik velger du et profilbilde:

På Innstillinger-menyen

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din øverst på en hvilken som helst side for å åpne kontomenyen, og velg Innstillinger.
  3. Velg Profil-fanen.
  4. Under overskriften Kontobilde, klikker du på Velg fra Dropbox.
  5. Velg et bilde og klikk Velg-knappen .

På nedtrekksmenyen

Hvis du ser en avatar ved siden av navnet ditt når du logger deg på dropbox.com, kan du også velge profilbilde ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Velg Legg til profilbilde.
  4. Velg Klikk for å velge bilde fra datamaskinen eller velg Velg fra Dropbox.
  5. Velg Lagre bilde for å angi profilbildet.

I Android-appen

1. Åpne Dropbox for Android-appen.
  2. Trykk på de tre horisontale strekene øverst til venstre på skjermen for å åpne hovedmenyen.
  3. Trykk på ansikt-ikonet over navnet ditt.
  4. Velg hvordan du vil laste opp profilbildet ditt. Dette bildet vil vises i appen og på dropbox.com.

Hvilken fil kan jeg bruke for profilbildet?

Profilbildet ditt må ha minst 256 x 256 piksler. Du kan bruke alle disse filtypene:

• .bmp
  • .gif
  • .jpeg
  • .jpg
  • .png
  • .tif
  • .tiff