Hvordan endrer jeg brukernavn eller profilbilde?

Dropbox-profilbilder og -brukernavn gjør Dropbox-kontoen mer personlig og er synlige for venner og medarbeidere – denne funksjonen kan også gjøre det lettere for andre å kjenne deg igjen på Dropbox. Profilbilder vises for eksempel i Dropbox-badgen når du og andre samarbeider om en fil.

Du kan også se profilbildet ditt øverst på siden på dropbox.com.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan endre navnet ditt på dropbox.com

Slik endrer du navnet ditt på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg fanen Profil.
  5. Klikk på Endre ved siden av navnet ditt.

Hvordan angi eller endre et profilbilde

Slik velger du et profilbilde:

På Innstillinger-menyen

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din øverst på en hvilken som helst side for å åpne kontomenyen, og velg Innstillinger.
  3. Velg Profil-fanen.
  4. Under overskriften Kontobilde, klikker du på Velg fra Dropbox.
  5. Velg et bilde og klikk Velg-knappen .

På nedtrekksmenyen

Hvis du ser en avatar ved siden av navnet ditt når du logger deg på dropbox.com, kan du også velge profilbilde ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Velg Legg til profilbilde.
  4. Velg Klikk for å velge bilde fra datamaskinen eller velg Velg fra Dropbox.
  5. Velg Lagre bilde for å angi profilbildet.

I Android-appen

1. Åpne Dropbox for Android-appen.
  2. Trykk på de tre horisontale strekene øverst til venstre på skjermen for å åpne hovedmenyen.
  3. Trykk på ansikt-ikonet over navnet ditt.
  4. Velg hvordan du vil laste opp profilbildet ditt. Dette bildet vil vises i appen og på dropbox.com.

Hvilken fil kan jeg bruke for profilbildet?

Profilbildet ditt må ha minst 256 x 256 piksler. Du kan bruke alle disse filtypene:

• .bmp
  • .gif
  • .jpeg
  • .jpg
  • .png
  • .tif
  • .tiff