Fjern kontakter for tredjepartstjenester

Dropbox lagrer kontaktene fra alle tredjepartstjenester du har koblet til Dropbox-kontoen din (f.eks. Gmail eller Facebook). Denne funksjonen gjør det enkelt å dele og samarbeide med alle kontaktene dine direkte fra Dropbox.

Følg trinnene nedenfor for å fjerne kontakter som kom fra tredjepartstjenester, fra Dropboxen, men vær obs på at denne handlingen også vil koble fra alle tredjepartstjenester.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto, eller klikk på Privat hvis du har koblet sammen en privat og arbeidsrelatert Dropbox-konto.
  5. Under Tilkoblede tjenester kan du klikke på Fjern alle tjenester og importerte kontakter.
  6. Bekreft denne handlingen i sprettoppvinduet ved å klikke på Fjern alle.

Hvis du vil koble til en tjeneste på nytt, klikker du på koblingen Koble til [tjenestenavn]-kontoen ved siden av navnet til tjenesten du ønsker å koble til Dropbox-kontoen.