Fjern kontakter for tredjepartstjenester

Du kan importere kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook til Dropbox-kontoen din. Denne funksjonen gjør det enkelt å dele og samarbeide med alle kontaktene dine direkte fra Dropbox.

Importere kontakter

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble til ved siden av tjenesten du vil importere kontakter fra.

Dropbox lagrer også kontaktene du deler filer eller mapper med.

Når du har importert kontaktene dine, er det enkelt å dele med dem. Navn og e-postadresser vil fylles ut automatisk når du deler en fil eller mappe, og du kan velge blant disse.

Obs! Dropbox kan ikke dele eller redigere kontaktene dine på noen som helst måte.

Fjerne tredjepartskontakter

Følg trinnene nedenfor for å fjerne kontakter som kom fra tredjepartstjenester, fra Dropboxen, men vær obs på at denne handlingen også vil koble fra alle tredjepartstjenester.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Under Tilkoblede tjenester klikker du på Koble fra ved siden av tjenestene du vil fjerne.

Hvis du vil koble til en tjeneste på nytt, klikker du på koblingen Koble til [tjenestenavn]-kontoen ved siden av navnet til tjenesten du ønsker å koble til Dropbox-kontoen.

Obs! Når du fjerner Outlook-kontoen fra Dropbox, får ikke Dropbox tilgang til noen av Microsoft-dataene dine. Hvis du derimot sjekker i Microsoft-kontoen, kan det hende Dropbox fortsatt vises som tilknyttet til kontoen. Dette er en Microsoft API-begrensning, og Dropbox har ikke lenger tilgang etter at du har fjernet Outlook fra kontoen.