{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Fjern kontakter for tredjepartstjenester

Du kan importere kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook til Dropbox-kontoen din. Denne funksjonen gjør det enkelt å dele og samarbeide med alle kontaktene dine direkte fra Dropbox.

Importere kontakter

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble til ved siden av tjenesten du vil importere kontakter fra.

Dropbox lagrer også kontaktene du deler filer eller mapper med.

Når du har importert kontaktene dine, er det enkelt å dele med dem. Navn og e-postadresser vil fylles ut automatisk når du deler en fil eller mappe, og du kan velge blant disse.

Obs! Dropbox kan ikke dele eller redigere kontaktene dine på noen som helst måte.

Fjerne tredjepartskontakter

Følg trinnene nedenfor for å fjerne kontakter som kom fra tredjepartstjenester, fra Dropboxen, men vær obs på at denne handlingen også vil koble fra alle tredjepartstjenester.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Under Tilkoblede tjenester klikker du på Koble fra ved siden av tjenestene du vil fjerne.

Hvis du vil koble til en tjeneste på nytt, klikker du på koblingen Koble til [tjenestenavn]-kontoen ved siden av navnet til tjenesten du ønsker å koble til Dropbox-kontoen.

Obs! Når du fjerner Outlook-kontoen fra Dropbox, får ikke Dropbox tilgang til noen av Microsoft-dataene dine. Hvis du derimot sjekker i Microsoft-kontoen, kan det hende Dropbox fortsatt vises som tilknyttet til kontoen. Dette er en Microsoft API-begrensning, og Dropbox har ikke lenger tilgang etter at du har fjernet Outlook fra kontoen.